Conrad İstanbul Bosphorus'un yeni Operasyon Direktörü Cihan Alıcı oldu
25 yılı aşkın süredir İstanbul Boğazı'na hakim manzarası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan ve şehrin kalbinde yer alan Conrad İstanbul Bosphorus'a yeni Operasyon Direktörü atandı.
Salem State Üniversitesi'nin Restoran & Otel Yönetimi bölümünden mezun olan Cihan Alıcı, eğitimine Cornell Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansı yaparak ve Harvard Busines School'da İşletme programına katılarak devam etmişti. Alıcı, eğitimini tamamladıktan sonra Singapur, New York, Boston, İstanbul şehirlerinde Yiyecek & İçecek Müdürlüğü ve Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcılığı gibi çeşitli görevler üstlendi. Ekim 2016'dan bu yana Japonya'da Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunu başarıyla yürüten Cihan Alıcı, Mayıs 2018 tarihinde Conrad İstanbul Bosphorus'un Operasyon Direktörü olarak atandı.
Yeni Operasyon Direktörü Cihan Alıcı ile birlikte Conrad İstanbul Bosphorus, geçtiğimiz Eylül ayında tamamladığı renovasyon sürecinden sonra tamamen yenilenen 76'sı süit, 553 odası, yüzme havuzu, lobisi ve panoramik manzaralı restoranlarıyla misafirlerine unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam edecek.
Son Dakika › Güncel › Conrad İstanbul Bosphorus'a Yeni Operasyon Direktörü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?