Çorlu'da Kiraz Çocukevi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Çorlu'da Kiraz Çocukevi Açıldı

Çorlu\'da Kiraz Çocukevi Açıldı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Minik Kalplerle El Ele Derneği ve işadamı Yaşar Kaptan Çebi'nin, işbirliği ile yapılan Kiraz Çocukevi törenle açıldı.

10.01.2015 12:21  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Minik Kalplerle El Ele Derneği ve işadamı Yaşar Kaptan Çebi'nin, işbirliği ile yaptıran Kiraz Çocukevi törenle açıldı. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, çocukların burada aile ortamında büyüyeceğini söyledi. MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan ise, ülke geleceğine yapılan en iyi yatırımların çocuklara yönelik olduğunu kaydetti.

Çorlu'daki Esentepe Mahallesi'nde bulunan Emlak Konutları'nda bulunan 'Kiraz Evi'nin açılışına Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER) Başkanı Nesrin Ercan ve evin iç donanımını sağlayan hayırsever iş adamı Yaşar Kaptan Çebi katıldı. Açılış törende konuşan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, ilçede 3 çocuk bakım evinin olduğunu ve buralarda 6'şar çocuğun bakıcı anne ve öğretmenleri ile birlikte yaşadıklarını söyledi. Kaymakam Kılıç, şöyle dedi:

"Bugün, adres değişikliği yapan ve hayırsever Çebi ailesi tarafından 5 yıllık kirası karşılanarak tadilat ve düzenleme çalışmaları yapılan Kiraz Çocuk Evi'nde çocuklarımız ile birlikteyiz. Aile sıcaklığında yaşayan çocuklarımıza eşlik eden değerli öğretmen ve bakıcı annelerimizi de tebrik ediyor kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, hayırsever Çebi ailesine de çok bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum."

ERCAN: EN İYİ YATIRIM ÇOCUKLARA

MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan ise, cömert bağışları ile bu projeyi hayata geçirilmesine katkı sağlayan Çebi ailesine ve bütün bağışçılara teşekkür etti. Yardımseverlerin destekleriyle çocukların geleceğe daha iyi bir ortamda hazırlandığını kaydeden Ercan, şöyle konuştu:

"Onlar, olmasa bu kadar yol alamazdık. Burası çocukların geleceğinde rol oynayacaklardır. Bu ülkenin geleceğine yapılan en iyi yatırımlar çocuklardır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

Açılış ardından ev gezilirken, katkılarından dolayı Ayten Çebi'ye plaket verildi. - Çorlutekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu'da Kiraz Çocukevi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement