Çoruh 3 Genci Vermiyor - Son Dakika
Güncel

Çoruh 3 Genci Vermiyor

Çoruh 3 Genci Vermiyor

Artvin Yusufeli de kontrolden çıkan otomobilin Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu kaybolan 3 kişinin aranmasına devam ediliyor.

25.06.2013 14:14  Güncelleme: 14:41

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobilin Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu kaybolan 3 kişinin aranmasına devam ediliyor.

Kaza, Yusufeli- Artvin Karayolu'ndaki Sebzeciler Köyü yakınlarında cumartesi günü saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Erzurum'dan Artvin'e giden Ferdi Altun yönetimindeki 08 AU 814 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine kontrolden çıkarak Çoruh Nehri'ne uçtu. Sürücü Ferdi Altun ile Eren Polat araçtan çıkarken, Altun'un yeğenleri Ömer ve Celal Aslan ile Erzurum'dan otomobile bindiği belirtilen Ferda Ustabaş araçla birlikte nehirde kayboldu.

Artvin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Artvin İl Jandarma Komutanlığı görevlilerinin yanı sıra Erzurum Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği'nden dalgıç ile Rize Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi'nden 5 dalgıcın katıldığı arama çalışmalarında, olayın meydana geldiği bölgede boş olarak bulunan otomobil vinçle çıkarıldı. Kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları sürdürülüyor.

ARTVİN VALİSİ OLAY YERİNDE

Artvin Valisi Necmettin Kalkan da, arama çalışmalarını yerinde inceledi. Kaybolan Ömer ve Celal Aslan kardeşlerin babası Mevlüt Aslan ve Şırnak'ta askerlik yaptığı belirtilen Ferda Ustabaş'ın babası Kibar Ustabaş ile görüşen Vali Kalkan, kayıpları bulmak için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek şunları söyledi:

"Temennimiz en kısa zamanda kayıplarımıza kavuşmaktır. Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Erzurum Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği ile Rize Emniyet Müdürlüğü'nden aralarında dalgıçların da bulunduğu toplam 18 kişilik ekip arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca Deriner Barajı'nın kuyruk kısmından itibaren Çoruh Nehrinde ekiplerimiz botla arama çalışması yapacak."

ARKADAŞLARI FACEBOOK'TA DUA İSTEDİ

Kayıp kardeşler Celal ve Ömer Altun için arkadaşları internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta fotoğraflarını paylaşarak bulunmaları için dua edilmesini istedi. Kaybolan kardeşlerin Facebook sayfasına da tanıdıkları ve arkadaşları sağlıklı şekilde bulunmaları yönünde dileklerini içeren notlar bıraktı. - Yusufeliartvin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çoruh 3 Genci Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement