ÇTSO Üyelerine Türkiye Finans'tan Uygun Kredi - Son Dakika
Güncel

ÇTSO Üyelerine Türkiye Finans'tan Uygun Kredi

ÇTSO Üyelerine Türkiye Finans\'tan Uygun Kredi

Çanakkale TSO ile Türkiye Finans arasında oda üyelerine avantajlı komisyon ve uygun kar oranları sağlayacak kredi protokolü imzalandı.

11.06.2013 13:52  Güncelleme: 13:55

ÇTSO Başkanı Bülend Engin ve Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk tarafından imzalanan protokol ile Oda üyeleri Türkiye Finans'ın özel şartlardaki finansman imkanlarından yararlanabilecek.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Sekreter Sema Sandal ve Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Menduh Kara, İzmir Bölge Müdürü Murat Demir Çanakkale Şube Müdürü Hüseyin Atılkan katıldı.

ÇTSO Başkanı Bülend Engin imza töreninden sonra yaptığı konuşmada, Türkiye Finans'ın cazip bir oran sunduğunu belirterek, "Biz de üyelerimizin yararlanması için bu kredi paketini imzalamayı uygun bulduk" dedi.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk de, "ÇTSO ile imzaladığımız protokol ve Truva Finans Paketi aracılığıyla Çanakkaleli girişimcilere büyük avantaj ve kolaylıklar sunuyoruz. Çanakkale'ye ülke ekonomimiz için daha fazla değer sağlama olanağı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

İmzalanan protokole göre, Türkiye Finans, ÇTSO üyesi kuruluşlara işletme sermayesi, yatırım ve diğer finansman ihtiyaçları, dış ticaret işlemleri ile diğer tüm bankacılık işlemlerinde avantajlar sunacak. Kurumsal finansman desteği işlemlerinde, leasing'de, döviz finansmanlarında özel indirimler gibi imkanlar sağlayacak. Hesap işletim ücreti ve referans mektupları gibi bankacılık hizmetlerinden ve ihracat bedelleri gibi dış ticaret hizmetlerinden masraf alınmayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ÇTSO Üyelerine Türkiye Finans'tan Uygun Kredi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement