Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İslam Ülkeleri Olarak Bu Çifte Standart Karşısında, İnsanımıza Zarar Veren... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İslam Ülkeleri Olarak Bu Çifte Standart Karşısında, İnsanımıza Zarar Veren...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İslam ülkeleri olarak bu çifte standart karşısında, insanımıza zarar veren bu eylemler karşısında artık sesimizi ve tepkimizi yükseltmemiz gerektiğini düşünüyorum.

23.11.2016 10:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İslam ülkeleri olarak bu çifte standart karşısında, insanımıza zarar veren bu eylemler karşısında artık sesimizi ve tepkimizi yükseltmemiz gerektiğini düşünüyorum. Batılı ülkelerin kendi çıkmazlarını, kendi bunalımlarını İslam dünyası ve Müslümanlar üzerine yansıtarak perdelemesine daha fazla tahammül edemeyiz. Çünkü biz tepkimizi demokrasinin imkanları içinde ortaya koymazsak, emin olun bu tavrın sahipleri daha fazla cesaret bulacaklardır. Biz haksızlıkları yüzlerine vurmazsak, korkarım ki bunların pervasızlıkları daha da artacaktır. Biz sessiz kalırsak, Batılı ülkeler için El-Kaide, DEAŞ gibi terör örgütleri kötü, ama şu an için onlara zarar vermeyen PKK, YPG, DHKP-C, FETÖ gibi yapılar iyi olmaya devam edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İslam Ülkeleri Olarak Bu Çifte Standart Karşısında, İnsanımıza Zarar Veren... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement