Cumhuriyet'in 90. Yılında Binlerce Karşıyakalı "Andımızı" Okuyacak - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet'in 90. Yılında Binlerce Karşıyakalı "Andımızı" Okuyacak

Cumhuriyet\'in 90. Yılında Binlerce Karşıyakalı "Andımızı" Okuyacak

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenecek kutlamalara tüm Karşıyakalılara çağrı yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "28 Ekim'de Belediye önünden başlayacak Bayrağa Saygı Yürüyüşü'nde, 29 "unda ise, Karşıyaka sahilinde bayraklarımızla...

27.10.2013 09:13

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenecek kutlamalara tüm Karşıyakalılara çağrı yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "28 Ekim'de Belediye önünden başlayacak Bayrağa Saygı Yürüyüşü'nde, 29 "unda ise, Karşıyaka sahilinde bayraklarımızla buluşuyoruz. Gelin, Karşıyaka'ya yakışanı yapalım" dedi.

Kutlama programının ilk günü olan 28 Ekim'de saat 19.00'da Belediye Binası önünde başlayacak "Fener Alayı ve Bayrağa Saygı Yürüyüşü" muhteşem bir gösteriye ev sahipliği yapacak olan Anayasa Meydanı'nda sona erecek.

Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun kursiyeri bin kişi "Zeybek" oynayarak, atalarına saygılarını sunacak. Bu görkemli gösteri, alanda bulunan binlerce insanın Andımızı okuması ve havai fişek gösterileri ile devam edecek. Havva Karakaş ise Atatürk için bestelediği şarkıyı seslendirecek.

29 Ekim'de ise, kutlamaların adresi Karşıyaka sahili olacak. Tersane'den Bostanlı Rekreasyon Alanı'na kadar bir çember oluşturacak olan binlerce Karşıyakalı, Gündoğdu Meydanı'nda tüm belediye başkanlarının bir arada vereceği işaretle, meşalelerini yakacak. Bu görsel şovun hemen ardından ise, Karşıyakalılar Bostanlı Rekreasyon Alanı'ndaki "Şehnaz Sam ve Emir Yeşil" konserinde buluşacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet'in 90. Yılında Binlerce Karşıyakalı 'Andımızı' Okuyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement