D-Smart Nisan Ayında da Dopdolu! - Son Dakika
Güncel

D-Smart Nisan Ayında da Dopdolu!

D-Smart Nisan Ayında da Dopdolu!

D-Smart, nisan ayında birbirinden renkli, ilgi çekici, eğlenceli yayınlara ev sahipliği yapacak.

03.04.2013 11:59

Teknolojiye yaptığı yatırım ve zenginleşen içeriğiyle atağa kalkan D-Smart, nisan ayında birbirinden renkli, ilgi çekici, eğlenceli yayınlara ev sahipliği yapacak. HD yayın yapan kanal sayısını CNN Türk'ün eklenmesiyle 34'ye çıkaran D-Smart'ın İçerik Grup Başkanı Başar Başarır "D-Smart içeriğiyle, kullanıcı ara yüzüyle, paketleriyle ve görüntü kalitesiyle Türkiye'de hem televizyon izlemenin, hem de radyo dinlemenin en iyi yoludur" diye konuştu.

Türkiye'nin öncü dijital platformu D-Smart, içerik yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Yüksek çözünürlüklü kanal sayısını artıran D-Smart en son CNN Türk'ünde eklenmesiyle HD yayın yapan kanal sayısını 34'e yükseltti. İddialı olduklarının altını çizen D-Smart İçerik Grup Başkanı Başar Başarır, "D-Smart içeriğiyle, kullanıcı ara yüzüyle, paketleriyle ve görüntü kalitesiyle Türkiye'de hem televizyon izlemenin, hem de radyo dinlemenin en iyi yoludur" dedi.

Cem Yılmaz'dan Woody Allen'a, 33 çeşit müzik yayını yapan Music Choice platformundan dövüş sporlarının tamamını kapsayan Fight Network HD ve Formula 1 ve Moto GP yarışlarını ekrana getiren Smart Spor ve Smart Spor2 kanallarına kadar pek çok zengin içeriği bir arada sunan D-Smart kanallarında Nisan ayının öne çıkan başlıkları şöyle;

Kahkaha garantili Cem Yılmaz, D-Smart'ta

D-Smart, günlük hayatımızda görüp yaşadığımız ama üzerinde durmadığımız birçok ayrıntıyı mizahi bir bakış açısı ile gözler önüne seren Cem Yılmaz'ın gösterilerini nisan ayından itibaren ekrana getiriyor. Yıllardır kapalı gişe oynayan "CMYLMZ GÖSTERİ, BİR TAT BİR DOKU, BİFO&CMYLMZ, CMYLMZ ÜNİVERSİTELERDE SORU & CEVAP ve CM101MMXI FUNDAMENTALS D-Smart 11. Kanal Smart SineTürk'ten yayınlanıyor.

D-Smart'tan Woody Allen hayranlarına güzel haber

Ünlü Amerikalı yönetmen ve senarist Woody Allen'ın 5 filminden oluşan "Woody Allen Kuşağı" D-Smart 3. Kanal Smart SineFest ekranlarında. Woody Allen'ın Nisan boyunca D-Smart'ta izlenebilecek filmleri şunlar: Yaramaz Harry, Herkes Seni Seviyorum Der, Hollywood Çıkmazı, Şöhret ve Broadway Üzerinde Kurşunlar.

Dövüş sporları D-Smart Fight Network HD'de

HD kalitesiyle D-Smart 87. kanaldan izlenebilen Fight Network, dövüş sporlarının tamamını kapsayan 7/24 yayınıyla sporseverlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. D-Smart 87. Kanal'dan izlenebilen Fight Network HD, MMA (karma dövüş sanatları), boks, kickbox, judo, profesyonel güreş ve diğer geleneksel dövüş sanatları programlarının yanında, dövüş temalı diziler, belgeseller ve filmleri de ekrana getiriyor.

D-Smart'ta müzigin sesi hiç kesilmiyor

3'ü Türk toplam 33 müzik kanalına aynı anda ulaşılan Music Choice platformunu hizmete sunan D-Smart, böylece her türden müziği kesintisiz bir şekilde sunuyor. Müzik platformu Music Choice, sunduğu kesintisiz ve her çeşit müzik keyfinin yanı sıra, o an çalan şarkı ve bir sonraki şarkı ile ilgili her türlü bilgiyi abonelerine, kumandalarının tek bir tuşuna basarak öğrenme şansı sunuyor.

D-Smart sporda hız kesmiyor.

Formula 1'in ihtişamlı dünyası, teknolojisi, hızı, rekabeti, dünyaca ünlü pilotları, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Smart Spor'da ekrana geliyor. Red Bull'dan Mark Webber, FERRARI'den Felipe Massa, McLaren'den Sergio Perez ve Mercedes'ten Nico Rosberg, Esteban Gutierrez (Sauber), Valtteri Bottas (Williams) Giedo Van der Garde (Caterham), Max Chilton (Marussia) ve Jules Bianchi (Marussia) Smart Spor'la hayranlarıyla buluşuyor.

Dünyanın en hızlı motosikletlerinin ve en yetenekli sürücülerinin yarıştığı MotoGP Dünya Şampiyonası 2013 sezonunda da Smart Sporda ekranlara geliyor.. Büyük heyecan 7 Nisan Pazar akşamı, hız tutkunlarına adrenalin ve hız dolu saatler yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D-Smart Nisan Ayında da Dopdolu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement