Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde daire almak için gittiği inşaatın 10. katından asansör boşluğuna düşen yaşlı adam hayatını kaybetti.
14 katlı inşaat halindeki binadan daire almaya giden 81 yaşındaki Feyzi Toraman geri geri giderken 10'uncu kattan asansör boşluğuna düştü.

İnşaatta çalışanlar yaşlı adama müdahale ederken, 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaşlı adama ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulansla Özel Ereğli Anadolu Hastanesi'ne kaldırdı.
Kafasında ve vücudunun bir çok yerinde onlarca kırık oluşan yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaşlı adamın ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğulurken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Son Dakika › Güncel › Daire Almaya Giden Yaşlı Adam 10. Kattan Düşüp Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.