Damat Koğuşu 29 Eylül'de Vizyonda! - Son Dakika
Güncel

Damat Koğuşu 29 Eylül'de Vizyonda!

Damat Koğuşu 29 Eylül\'de Vizyonda!

Yönetmenliğini İlker Savaşkurt'un yaptığı; konusuyla hafızalarda uzun süre yer edecek olan "Damat Koğuşu" (Groom's Block) filmi, 29 Eylül'de vizyona giriyor.

07.09.2017 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük dağıtım şirketleri arasında yer alan Chantier Films tarafından dağıtımı yapılacak olan Damat Koğuşu, cezaevinde cinsel istismarcıların konulduğu koğuşlardaki mahkumların kuralsız ilişkilerini anlatıyor.

Daha önce çeşitli projelerde oyuncu ve yardımcı yönetmen gibi çeşitli görevlerde bulunan İlker Savaşkurt'un uzun metrajlı ilk filmi Damat Koğuşu (Groom's Block) vizyon için gün sayıyor. İstanbul Film Festivali, Sofya Film Festivali, ECU - The European Independent Film Festivali ve  Harlem Uluslararası Film Festivali gibi festivallere katılan ve burada en iyi yabancı film dahil bir çok ödül ile dönen Damat Koğuşu, 29 Eylül'de vizyona giriyor. Türkiye'nin en büyük film dağıtım şirketleri arasında yer alan Chantier Films tarafından dağıtımı yapılacak olan Damat Koğuşu, cezaevinde cinsel istismarcıların konulduğu koğuşlardaki mahkumların kuralsız ilişkilerini anlatıyor.

ACIMASIZ HAPİSHANE ORTAMI BEYAZ PERDEDE!

Damat Koğuşu'nda izleyici, acımasız bir hapishane ortamında değişen dengelerle birlikte, ahlaki ölçüleri yansıtan adalet sistemini, toplumun iç dinamikleriyle ilgili gerilimi ve çelişkilerle dolu bir süreci deneyimliyor. Yapımcılığını Abbas Nokhasteh'in yaptığı ve senaryosunu Mehmet Kala'nın yazdığı Damat Koğuşu'nda Musa Can Pekcan, Diyar Karadaş, Barış Atay, Caner Erdem, İbrahim Aköz, Feyzan Soykan, Halit Karaata, Kirkor Dinçkayıkçı ve Turgay Atalay'ın yanı sıra Münibe Millet gibi isimler rol alıyor. Damat Koğuşu'nun müziklerinde ise Uğur Ateş imzası bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Damat Koğuşu 29 Eylül'de Vizyonda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement