Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Olling Adana'da - Son Dakika
Son Dakika Logo

Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Olling Adana'da

Danimarka\'nın Ankara Büyükelçisi Olling Adana\'da
05.12.2016 11:58

Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling, "Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğini düşünüyorum.

Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling, "Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Büyükelçi Olling Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı.

Olling, Demirtaş ile görüşmesinin ardından, 24 Kasım'da 2 kişinin hayatını kaybettiği 33 kişinin yaralandığı terör saldırısının gerçekleştiği Valilik otoparkına siyah çelenk bıraktı.

Patlamada yaşamını yitirenler için saygı duruşunda da bulunan Olling, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör saldırısı ve Aladağ'daki özel öğrenci yurdunda 12 kişinin öldüğü yangınla ilgili büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Her iki olay için de duygularını ifade etmek için Vali Demirtaş'ı ziyaret ettiğini ifade eden Olling, "Terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olunması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Olling Adana'da - Son Dakika


Advertisement