Danıştay Başkanı'ndan Feyzioğlu'na: 20 Dakika Konuşacaktı - Son Dakika
Güncel

Danıştay Başkanı'ndan Feyzioğlu'na: 20 Dakika Konuşacaktı

Danıştay Başkanı\'ndan Feyzioğlu\'na: 20 Dakika Konuşacaktı

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Metin Feyzioğlu'yla ilgili, "Kendisi 1 saat konuştu, 20 dakika konuşacaktı. Bu bile yeterli değil mi" dedi.

10.05.2014 21:16  Güncelleme: 21:38

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun bugünkü törende yaptığı konuşmayla ilgili olarak, “Yargının saygınlığına gölge düşüren hiçbir şeyde biz bulunmayız." dedi.

BAŞKAN VE EŞİ RESEPSİYONA KATILDI

Danıştay'ın kuruluşunun 146’nci yıldönümü nedeniyle TBMM Tören Salonu’nda resepsiyon verildi. Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve eşi, konukları kapıda karşıladı. Resepsiyona, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, bazı bakanlık bürokratları ve çok sayıda yargı mensubu katıldı. 

GÜNGÖR'DEN FEYZİOĞLU YORUMU

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, resepsiyonda Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun bugünkü törende yaptığı konuşmaya ilişkin gazetecilere sözlü değerlendirmede bulundu. Güngör, “Arzu etmezdik böyle bir şeyi. Ülkenin yararına olan her şey de biz varız, zararına olan hiçbir şeyde yokuz" dedi. Bir gazetecinin, 'Feyzioğlu'nun konuşması Danıştay'ı rahatsız etti mi' sorusuna Güngör, “Kendisi 1 saat konuştu, 20 dakika konuşacaktı. Bu bile yeterli değil mi" cevabını verdi. Feyzioğlu ile bu konuyu konuşmadıklarını söyleyen Güngör, “Yargının saygınlığına gölge düşüren hiçbir şeyde biz bulunmayız" dedi.

"KÖPRÜNÜN ALTINDAN ÇOK SULAR AKAR"

Resepsiyona katılan Yargıtay Başkanı Ali Alkan’a gazeteciler, '2014-2015 adli yıl açılışına Feyzioğlu'nun çağırılıp çağırılmayacağının' sorulması üzerine "1 Eylül'e daha çok var. Köprünün altından çok sular akar, gerekirse başkanlar kurulunda müzakere ederiz." diye cevapladı.

Danıştay'ın resepsiyonunda, bu yıl içki servisi yapılmazken, davetlilere döner, tavuk, pilav, çeşitli mezeler, meyve, meyve suyu ve kola ikram edildi. Resepsiyona ise ilginin az olduğu gözlendi.










Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Danıştay Başkanı'ndan Feyzioğlu'na: 20 Dakika Konuşacaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Fener: Feyzioglu Cumhurbaskani olmasi lazim diktatörden korkmayan ulu Türk 11 21 Yanıtla
  • Uğur: Eleştiri tahammülü bile kalmamış padişahın, suçluluk psikolojisi insanı böyle yapar bağırtır. Cübbeyi çıkartıp öyle siyaset yapılacakmışmış. E sen siyasi gömleği çıkartıp cübbe giymeden yargıya parmak soktun darmaduman ettin hala savcı hakim attırıyorsun sağa sola. Medyadan öğrenci evlerine, suriyeden mısıra kadar parmak sokmadığın şey kalmadı nasıl olacak de bakalım padişahım? Adama sormazlarmı bahçene bi bak temizmi? Yolsuzluğu konuşmuyorum bile. 14 16 Yanıtla
    Uğur: Bay lennnn oturduğun organının kılı olma , başta saç ol en azından üşüttüğün kafana faydan olur. 0 0
  • VANLIYAM ŞANLIYAM: DANIŞTAY ÜYELERİNE TESSÜF EDERİM MESLEK ONURU DİYE BİRŞEY VAR BU ADAM NE İŞİ VAR SİZİ KULLANARAK PROPAGANDASINI YAPIYOR ÜNLÜ OLMAYA ÇALIŞIYOR. DEVLET ERKANININ ÖNÜNDE BU MAYMUNLUĞU NASIL İZİN VERİLDİ BİLMEM. BAROLAR GÜNÜNDE KONUŞ AMA NE İŞİN VAR SENİN DANIŞTAY GÜNÜNDE YUH. MEYDANI BOŞ ZANNETTİ AMA YAŞA ERDOĞAN HADDİNİ BİLDİRDİ. 24 5 Yanıtla
  • Osman kurt: Feyzioğlu sanırım yeni muhalefet Başbakanım doğru söyledi cüpbeyi çıkar siyasete karış diyeceğim ama Buda ezber yapıyor eline kağıt veriyorlar bunu oku haddini bil işini yap yeter 19 5 Yanıtla
  • ERHAN: Danıştay zaten akpli boş knşmaya gerek yok. 7 14 Yanıtla
  • OKU!!!!: Hükümetin yolsuzluk soruşturmasını bastırmak ve engellemek için ürettiği 'yargı ve emniyette paralel devlet' sloganları, delilsiz ve mesnetsiz poyrazlarla parti tabanına pompalanmaya devam ederken...Biz delillere bile ihtiyaç bırakmayan, alenen işleyen gerçek paralel devlet KCK'nın son faaliyetlerine bakalım.İdris Naim Şahin'in istifa beyanında 'çözüm sürecinin çözülme sürecine dönüşmesi' ifadesi de bir yana...Hukukun kasten askıya alındığı, PKK'nın bölgede serbest bırakıldığı süreçte son yaşananlara bakalım.Bölgeden gelen dehşet verici haberlere göre: Kış üstlenmesi için genellikle her yıl Irak-Suriye'ye geçen üst düzey PKK yetkilileri, bu yıl seçimler sebebiyle Türkiye'de kaldı.PKK teröristleri tüm şehir ve ilçelere yerleşimini tamamladı. KCK sistematiğinin kurulmadığı, PKK silahlı teröristlerinin yerleşmediği bir tek ilçe bile kalmadı. 5 4 Yanıtla
  • KÖYLÜ-DEVRİMCİ: akıllı adam işi beş dakikada bitirir BİZ işi uzatmayız vurar geceriz 2 3 Yanıtla

Advertisement