DAÜ`de Sertifika Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

DAÜ`de Sertifika Töreni Düzenlendi

DAÜ`de Sertifika Töreni Düzenlendi

DAÜ 16. Oryantasyon Günleri'nde görev yapan personel ile öğrenci asistanlara 28 Ekim akşamı Aktivite Salonu`nda düzenlenen tören ile teşekkür sertifikaları verildi.

31.10.2013 09:39

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 16. Oryantasyon Günleri'nde görev yapan personel ile öğrenci asistanlara 28 Ekim 2013, Pazartesi akşamı Aktivite Salonu`nda düzenlenen tören ile teşekkür sertifikaları verildi. DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ile rektör yardımcılarının da katılımıyla gerçekleştirilen sertifika törenine, 16. Oryantasyon Günleri sürecini görsel olarak özetleyen bir slayt gösterisi ile başlandı. Hazırlanan slaytta Oryantasyon Günleri kapsamında yer alan etkinliklere ilişkin birçok fotoğraf, müzik eşliğinde katılanlara sunuldu. Slayt gösterisinin ardından, DAÜ TV tarafından hazırlanan ve DAÜ 16. Oryantasyon Günleri sürecinde görevli asistanların yaşadıkları eğlenceli ve unutulmaz anların yer aldığı bir de video gösterildi.

DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam: Takım Çalışması Önemli

Slayt ve video gösteriminin ardından söz alan Rektör Koordinatörü Tuncer Tuncergil, DAÜ 16. Oryantasyon Günleri kapsamında yeni gelen öğrenci ve ailelerine yönelik yapılan çalışmaları özetlerken emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Tuncergil`in ardından sözü alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, oryantasyon sürecinin üniversitedeki birçok birimin tam bir koordinasyon içinde takım çalışması yaparak birlikte gerçekleştirdiği bir süreç olduğunu ifade ederken, bu sene düzenlenen DAÜ 16. Oryantasyon Günleri'nin de başarıyla tamamlandığının altını çizdi ve bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Osam`ın ardından oryantasyonun gerçekleşmesinde önemli payı olan Uluslararası Merkez asistanları adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Majid Heshemipour kısa bir konuşma yaparak katkı koyan herkese teşekkürlerini iletti.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak: Yeni Öğrenci İçin Oryantasyon Süreci Önemli

Yapılan konuşmaların ardından sözü alan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ise yabancı bir ülkeye eğitim almaya giden öğrenciler için oryantasyon sürecinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Yeni öğrenci sayısında çok önemli bir artışın olduğu bu yeni akademik dönemde, hiçbir sorun çıkmazsızın oryantasyonun başarıyla tamamlandığını belirten Prof. Dr. Öztoprak, bundan dolayı duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirdi ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından oryantasyon programında görev yapan ilgili birim temsilcileri ve asistanlara, Rektör ve Rektör Yardımcıları tarafından teşekkür sertifikaları takdim edildi. Sertifika töreninin ardından ise toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilip kokteyle geçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ`de Sertifika Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement