DAÜ ile Özel Hastaneler Arasında Protokol - Son Dakika
Güncel

DAÜ ile Özel Hastaneler Arasında Protokol

DAÜ ile Özel Hastaneler Arasında Protokol

DAÜ ile KKTC genelindeki çeşitli özel hastaneler arasında Danışmanlık, Staj ve İşbirliği Protokolü imzalandı.

03.01.2012 15:11

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi ile KKTC genelindeki çeşitli özel hastaneler arasında Danışmanlık, Staj ve İşbirliği Protokolü imzalandı.

30 Aralık 2011 Cuma günü, Gazimağusa Califorian Restorant'ta gerçekleşen bir akşam yemeği ile imzalanan protokollere DAÜ adına Rektör Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak imza koyarken, Cyprus Life Hospital adına Genel Müdür Günhan Nalbantoğlu, Etik Hastanesi adına Dr. Güven Erkal, Mağusa Kunter Güven Hastanesi adına İdare Amiri Hatice Kunter, Mağusa Tıp Merkezi Hastanesi adına Dr. Süleyman Uluçay ve Mağusa Yaşam Hastanesi adına Dr. Mustafa Kalfaoğlu imza koydular.

Özel Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Özkan Korun ve DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Harutoğlu'nun da hazır bulunduğu gecede imzalanan protokoller ile Üniversite – İşletme işbirliği çerçevesinde DAÜ ve söz konusu özel hastaneler arasında danışmanlık, staj ve işbirliği sağlanması ve DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine deneyimli hastane personeli tarafından eğitim ve staj imkanı sağlanması amaçlanıyor. Protokol kapsamında özel hastaneler DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine verilecek danışmanlık hizmetinin sağlanması için bir danışman görevlendirecek ve staj imkanı yaratacak, ayrıca deneyimli uzman personel DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde akademik programa uygun olarak DAÜ tarafından karşılanacak belirli bir ücret karşılığında ders verecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ ile Özel Hastaneler Arasında Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement