Davet Dersleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Davet Dersleri Başlıyor

Davet Dersleri Başlıyor

Uluslararası davetlerin Türkiye'deki en önemli isimlerinden Meltem Bayazıt Tepeler, iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlere ders vermeye hazırlanıyor.

13.05.2014 17:48  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Papa XVI. Benedict, George Bush, Tony Blair, Chirac, Berlusconi, Schröder, Aliyev, Condoleezza Rice gibi pek çok önemli misafiri Türkiye'de ağırlamasıyla bilinen KM Events'in sahibi Meltem Bayazıt Tepeler, iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerine şık ve etkileyici masa hazırlama dersleri vermeye başlıyor.

20 yıldır sektörde yer alan ve dünyaca ünlü organizasyonlara imza atan Tepeler vereceği eğitimlerde; Şık davetlerin püf noktaları, davetlerdeki renk armonisi ve ışıklandırma detayları, zarif çiçek düzenlemeleri ve nasıl menü hazırlanması gerektiği ile ilgili tecrübelerini aktaracak.

"Evde, ofiste ya da yazlık veya kışlık bir mekanda butik davet verirken nelere dikkat edilmeli, kreatif ve özel bir davet nasıl yapılır, karşılama, ışıklandırma hangi davette nasıl olmalı, davetin şekline göre catring nasıl seçilir" gibi başlıkların yer aldığı derslerin ilki 15 Mayıs 2014 Perşembe günü, 10.30-14.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Meltem Bayazıt Tepeler'in Bebek'teki ofisinde düzenlenecek olan eğitimlere sınırlı sayıda katılımcı başvurabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Davet Dersleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement