DeFacto ile Rahat Bir Yaz - Son Dakika
Güncel

DeFacto ile Rahat Bir Yaz

DeFacto ile Rahat Bir Yaz

ı DeFacto, 2014 İlkbahar - Yaz sezonuna rengarenk bir başlangıç yapıyor.

28.02.2014 10:22

Her sezon yeni koleksiyonları ile rahat giyimden vazgeçmeyenlerin beğenisini toplayan, Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, 2014 İlkbahar - Yaz sezonuna rengarenk bir başlangıç yapıyor.

Günlük giyimin dinamik ve rahat markası DeFacto, yeni sezona rengarenk ürünlerin yer aldığı koleksiyonu ile 'merhaba' diyor. Pastel renklerin yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda mint yeşili, limon sarısı ve pembe tonları yazın enerjisini yansıtıyor. Siyah - beyaz trendi, çiçek desenleri ve çizgilerin öne çıktığı tasarımların arasında marinin etkisi de dikkat çekiyor.

DeFacto tasarımcılarının yaz bahçelerinden esinlenerek hazırladığı uçuş uçuş çiçek baskılı yazlık elbiselere yeni sezonun en önemli aksesuarı şapkalar eşlik ediyor. Koleksiyonda, gün boyu ayaklarınızı rahat ettirecek babetleri, neon renklerdeki sandeletleri, ve espadrilleri ise hasır çantalar tamamlıyor. Tüm bunların yanı sıra şıklığından ödün vermeyen kadınlar için renkli stilettolar da koleksiyonda yerini alıyor.

Birbirinden şık ve rahat tasarımlardan oluşan koleksiyonda erkekler de unutulmuyor. Rengarenk ve havadar farklı kalıplardaki De-Chinolar ile rahat bir yaza davet eden koleksiyonda, kırmızı, mavi, yeşil, gri, kremler ve toprak tonları ön plana çıkıyor. Çiçek desenler, havai baskılı gömlekler tam yazın sıcaklığını hissettirirken bermuda şortlar, rüzgârlıklar, renkli yaka detaylarıyla Polo T-Shirtler koleksiyona damgasını vuruyor. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da grafik baskılı T-Shirtler Defacto erkeğinin vazgeçilmezi olurken, serin akşamlarda renkli DeChino'ların üzerine alınan tiril tiril keten gömlekler sayesinde her zaman şık ve rahat olmak mümkün.

DeFacto 2014 İlkbahar - Yaz Koleksiyonları'nı DeFacto mağazalarının yanı sıra www.defacto.com.tr online mağazasından da satın alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DeFacto ile Rahat Bir Yaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement