Define Ararken Kayboldu İki Gün Sonra Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Define Ararken Kayboldu İki Gün Sonra Cesedi Bulundu

Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Bağırganlı köyüne define aramak üzere giden dört arkadaştan biri kayboldu.

29.05.2014 17:50

Kocaeli'nin Kandıra ilçesine bağlı Bağırganlı köyüne define aramak üzere giden dört arkadaştan biri kayboldu. Kaybolan Refik Parmaksız, iki günlük arama çalışmalarının ardından ölü bulundu.

İddiaya göre, Adapazarı'nda oturan Refik Parmaksız iki gün önce 3 arkadaşı ile birlikte define aramak üzere Bagırganlı köyüne gitti. Bölgede bir süre dolaşan Refik Parmaksız arkadaşlarına, "Ben buraları iyi bilirim yiyecek bulmak için gidiyorum" dedi. Arkadaşlarının yanından ayrılan Parmaksız bir daha geri dönmedi. Bir süre Parmaksız'ı bekleyen arkadaşları Parmaksız'ın geri dönmemesi üzerine jandarmaya başvurdu. Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığına ifade veren Parmaksız'ın arkadaşları, "Birlikte define aramak üzere Bağırganlı köyüne geldik, kendisi bu bölgeyi iyi bildiğini söyledi ve yemek bulmak üzere yanımızdan ayrıldı. Bir daha geri dönmedi" dediler.

Şahısların ifadelerinin ardından jandarma ve arama kurtarma ekipleri Refik Parmaksız'ı bulmak için arama çalışmalarına başladı. Bağırganlı Köyü Muhtarı Hüseyin Yılmaz ve Pınarlı Köyü Muhtarı Hüseyin Gün de arama çalışmalarında ekiplere destek verdi. Bölgede arama yapan Kandıra İlçe Jandarma, AKUT, İstanbul Kefken sahil güvenlik ve Kandıra itfaiye ekipleri, dağ limanı mevkisinde deniz kenarında kayalara sıkışmış olarak Parmaksız'ın cansız bedenini buldu. Olay hakkında jandarma geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Parmaksız'ın cesedi otopsinin ardından memleketi Sakarya'ya gönderilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Define Ararken Kayboldu İki Gün Sonra Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • erol: Olay yeri pınarlı köyü Bağırganlı değil. 0 0 Yanıtla

Advertisement