Değirmenciden Demokrasi Dersi - Son Dakika
Güncel

Değirmenciden Demokrasi Dersi

Değirmenciden Demokrasi Dersi

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci dünkü mecliste adeta demokrasi dersi verdi.

07.04.2012 09:08

Bağımsız Meclis üyesinin istifasıyla boşalan koltuğa yedek listeden katılan CHP'li Meclis Üyesi Ali Ekber Çelik'in Meclis rozeti törenle takıldı. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Meclisteki törende, "Bir değişiklik yapayım. Sayın AKP'li Meclis üyesi ve grup başkanı İsmet Osmanoğlu bey efendinin aramıza yeni katılan arkadaşımızın rozetini takmasını rica ediyorum" dedi. Değirmencinin bu demokrasi jestini AKP'li grup başkanı büyük bir memnuniyetle karşıladı. Ali Ekber Çelik'in rozetini takan İsmet Osmanoğlu, "Grubumuza hoş geldin. İnşallah hayırlı hizmetler yaparsın" dedi. Bu hoş ve tatlı davranış töreni izleyen meclis üyeleri oldukça duygulandırdı. Mecliste sürekli olarak karşı karışa gelen ve tartışan AKP'li ve CHP'li Meclis üyeleri ilk kez bir konuda birleşmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

TARAKÇI TATLI DAĞITTI

Öte yandan Değirmenciye muhalifliği ile bilinen AKP'li Meclis üyesi Aynur Cihan Tarakçı ile gazeteci eşi Ali Tarakçı yeni Okyanustan bebekten sonra dünyaya gelen Akdeniz isimli bebeklerinin mutluluğunu mecliste tatlı dağıtarak dostlarıyla paylaştı. Ali Tarakçı başta Belediye başkanı Mustafa Değirmenci olmak üzere AKP'li ve CHP'li Meclis üyelerine tatlı ikram etti. Meclis üyeleri Tarakçı çiftini tebrik ederek, "Maşallah seriye bağladınız. Tayyip bey'in izinde gidiyorsunuz. Üçüncüsü ne zaman" diye takılmadan edemediler.

Avcılar Belediyesinde yıllar sonra yaşanan bu güzellikler dünkü meclisin oldukça neşeli geçmesine sebep oldu. Mecliste ayrıca AKP'li Üyeleri Adalet Karagül tiyatrolar haftasını kutladı. Melek Demircioğlu Kadınlarla ilgili önerge okurken bir diğer AKP'li Meclis üyesi "Erkekleri unutmayalım" dedi. Değirmenci, ise önergeye, "Bize izlemeye devam edin. Hizmetlerimizi göreceksiniz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Değirmenciden Demokrasi Dersi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement