Deliha' Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Deliha' Hemşehrileriyle Buluştu

Deliha\' Hemşehrileriyle Buluştu

Türk Sineması'nda ilk kez bir kadın komedi oyuncusu, kendi yazdığı bir karakteri beyazperdeye taşıdı.

16.11.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sineması'nda ilk kez bir kadın komedi oyuncusu, kendi yazdığı bir karakteri beyazperdeye taşıdı. Gupse Özay, hem yazıp hem de başrolünü oynadığı, BKM Film yapımı 'Deliha' filmini İzmir'de, avukat babası Senih Özay ve hemşehrileri ile birlikte izledi.

Filmin başrol oyuncuları Gupse Özay, Barış Arduç, Cihan Ercan, Hulya Duyar, Cenk Durmazel ve filmin yönetmeni Hakan Algül, İzmir Optimum Outlet'te konfetiler ve balonlarla karşılandı. Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi tarafından organize edilen gösterimde, Deliha ekibini görmek için bekleyen çok sayıda İzmirli, oyuncular ile birlikte dev bir selfie çekildi. Devajans Başkanı Erhan Gölbey filme gösterilen ilgiye teşekkür etti.

HUKUKÇU BABANIN KOMEDYEN KIZI

İzmir Barosu avukatlarından Senih Özay, diğer çocukları gibi hukuk okuyup avukat olmasını istediği kızını beyazperdede gururla izledi. Baba- kız gösterimin ardından kameralara birlikte poz verdi. Gupse Özay, "Bütün aile benim de avukat olmamı bekliyordu ama ben oyunculuğu ve komediyi seçtim" dedi. Senih Özay da filmi çok beğendiğini ve kızını çok güzel bulduğunu söyledi.

Eğlenceli ve macera dolu hikayesi ile heyecanla beklenen film, seyirciyle buluştuğu ilk andan itibaren sevgiyle karşılandı. İzmir seyircisi girişte olduğu gibi filmin finalinde de oyuncuları dakikalarca ayakta alkışlayarak ve hatıra fotoğrafları çekerek uğurladı.

Hem deli, hem delikanlı, hem tez canlı hem çok iyi niyetli bir karakteri canlandıran Gupse Özay'a hikayesinde Derya Alabora, Esin Eden, Cihan Ercan, Barış Arduç, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Korkmazel, Korhan Herduran, Ali Çelik, Nezih Tuncay, Gülay Baltacı, Feriha Eyüboğlu, Benian Sönmez, Gülsüm Alkan, Serap Durmaz, Kadriye Çetinkaya, Jeyan Tözüm, Fatih Özkan'dan oluşan bir ekip eşlik ediyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deliha' Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement