Dem'den Alternatif Anneler Günü Hediye Önerisi - Son Dakika
Güncel

Dem'den Alternatif Anneler Günü Hediye Önerisi

Dem\'den Alternatif Anneler Günü Hediye Önerisi

Dem Karaköy'ün şık kutularda sunulan paketlenmiş çayları, Anneler Gününe hazır!

05.05.2014 12:16  Güncelleme: 16:15

İstanbul'un çay evi Dem Karaköy, Anneler Günü için şık ve özgün bir hediye arayanların imdadına yetişiyor. Dileyenler, bu yıl annelerini özel tasarımlı 50 gramlık küçük kutularda satılan çaylar ile sevindiriyor. Hem kutusu, hem de yaprak kalitesiyle annesine özel ve premium bir hediye vermek isteyenler için Dem'in paketlenmiş çayları ayırt edici bir hediye seçeneği oluşturuyor. Cafenin küçük bir maketi şeklinde tasarlanan sevimli teneke kutularda satılan çaylarla beraber, demleme suyu derecesi, demleme süresi ve çayın özellikleri gibi bilgiler de sunuluyor.

Dem'in menüsünün en çok sevilen çaylarının yer aldığı kutular arasında 7 numaralı çarkıfelek meyveli beyaz çay Chinese Spring, 18 numaralı yaban mersinli yeşil çay Huckleberry Friend, 34 numaralı siyah çay Bourbon Vanilla, 47 numaralı çikolatalı kırmızı çay Rooibos Chocolate Heaven ve 58 numaralı bitki çayı Copa Cabana'nın yanı sıra, klasikleşmiş lezzetlerden Earl Grey ve Yaseminli yeşil çay da bulunuyor.

Dem Karaköy'ün paketlenmiş çayları, Anneler Günü'nde zarif ve titiz bir hediye alternatifi peşinde koşanlar için, Dem'de satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dem'den Alternatif Anneler Günü Hediye Önerisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement