Demir'den İşadamlarına Öneri - Son Dakika
Güncel

Demir'den İşadamlarına Öneri

Demir\'den İşadamlarına Öneri

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, TÜMSİAD'lı işadamlarına, "Türkiye'nin önü her anlamda açılmıştır.

19.06.2012 10:49

Hedeflerinizi yüksek tutun

Sizler de hedeflerinizi yüksek tutun. Kabuğu kırma zamanı geldi" diye seslendi

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Samsun Şubesi'nce düzenlenen kahvaltıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Türkiye'nin önünün her alanda açıldığını belirtti. İşadamlarına 'hedeflerinizi yüksek tutun' diye seslenen Demir, yurtdışına açılma çağrısı yaptı.

YENİ DÖNEM BAŞLADI

TÜMSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammet Halit Yılmaz ve derneğe üye işadamlarıyla Atakum Afilli Kafe'de düzenlenen kahvaltıya katılan Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti iktidarıyla Türkiye'de yeni bir dönem başladığını belirterek, "İlk iş olarak insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne önem verdik. Bu ülkede insanlar kılık kıyafetinden, felsefi düşüncesinden ve etnik kökeninden dolayı ayrımcılık görmüştür. Çok şükür bunlar geride kaldı. 12 Eylül'de yapılan anayasa değişikliği tüm bunları perçinledi. Artık bu ülkede demokrasi dışı girişimde bulunmak isteyenler biliyor ki 20-30 yıl sonra da olsa hukuk yakaya sarılabiliyor. Türkiye'de ilk defa demokrasi bu hale geldi" dedi.

KABUĞU KIRMA ZAMANI

Artık Türkiye'nin önünün her alanda açıldığını ifade eden Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Artık tüm dünya bakir. Türkiye coğrafi konum olarak da çok iyi bir yerde. Şanlı bir tarihimiz, güzel birikimlerimiz var. Eğitimde de engelleri kaldırdık. Sırada çok üretip, çok satmak var. Hedeflerinizi yüksek tutun. Artık kabuğu kırma zamanı geldi. Daha çok istihdam, daha çok vergide birbirimizle yarışmalıyız. Diyalog, iyi ilişki ve güvenle dünya fethedilebilir. Bunun için bu derneğin üyelerine çok iş düşüyor. Tekrar söylüyorum, artık kabuğu kırmanın, büyük sermayelerle, büyük işler yapmanın zamanı geldi. Daha yüksek rekabet, daha çok istihdam ve daha çok katma değer oluşturan şirketlere dönüşün" diye konuştu.

TÜMSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammet Halit Yılmaz ise, dernek olarak 2 yıldır Samsun'da etkin olduklarını belirterek, "Genç bir derneğiz. Yurt dışı pazarına önem verdiğimizi belirtmek isterim. Derneğimizin üye profilini ülkemizin işletmelerinin yüzde 99'una karşılık gelen ve ekonomimizin can damarı olan KOBİ'ler oluşturmaktadır. Yerel ve evrensel değerlere sahip azim ve kararlıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst dinamik ve çalışkan girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye'yi marka haline getirecek işadamları kuşağı oluşturmayı hedefliyoruz" dedi. Özellikle 12 Eylül'de yapılan anayasa referandumunda etkin bir çalışma izlediklerini belirten Yılmaz, Türkiye'nin 2023 hedeflerini de desteklediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Milletvekili Demir ile üyeler tek tek tanıştı. Kahvaltıda AK Parti İl Teşkilat Başkanı Muhittin Aslan, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, çok sayıda il yöneticisi ve işadamları hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demir'den İşadamlarına Öneri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement