Demirci'den Kutlu Doğmak Konferansı - Son Dakika
Güncel

Demirci'den Kutlu Doğmak Konferansı

Demirci\'den Kutlu Doğmak Konferansı

Senai Demirci, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde ilçe halkıyla bir araya geldi.

30.04.2012 16:19

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Nisan Ayı etkinliklerinin son konferansında Senai Demirci, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde ilçe halkıyla bir araya geldi. Etkili sunumu ile Kartepelilerin beğeni ile takip ettiği Demirci Kutlu Doğmak konferansı ile ilçeye konuk oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte Kartepe Belediyesi meclis üyeleri, Kartepe Beleidyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik, Kartepe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, Kartepe İmam Hatip Lisesi Müdürü Arif Sağlam, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile ilçe halkı yazar Senai Demirci'yi ilgi ile takip ettiler.

Kartepelilerin ilgisi karşısında konferansta Demirci, etkili sunumu ile konuklarına 2 saati aşkın süre ile Kur'an-ı Kerim okumanın önemini, hayatımızdaki yerini ve yaşamın tam ortasında bulundurulması gerektiğini anlattı. Demirci ne yazık ki okuyupta anlamadığımız tek kitabın kuran olduğunu vurgularken Kuran'ın içinde cennete ait sözler olduğunu belirtti. Demirci, ""Kim Kur'an-ı Kerim'i okuyorsa bilsin ki cennette yürüyordur. Kuran rabbimizin sözüdür. Allah bizi bize anlatır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirci'den Kutlu Doğmak Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement