Demlique Talks, Pazarlama Gurusu Levent Erden ile Başlıyor! - Son Dakika
Güncel

Demlique Talks, Pazarlama Gurusu Levent Erden ile Başlıyor!

Demlique Talks, Pazarlama Gurusu Levent Erden ile Başlıyor!

Fairmont Quasar İstanbul'un çay salonu Demlique'te, keyif dolu akşamüstü sohbetleri başlıyor.

11.04.2018 15:16  Güncelleme: 15:15

Her ay gerçekleşecek Demlique Talks'un ilk konuğu, pazarlama gurusu Levent Erden. Katılımın ücretsiz olduğu ve 18 Nisan Çarşamba günü saat 16.30'da başlayacak Demlique Talks'ta Levent Erden'in söyleşi konusu "Dönüşüm" olacak.

Şehrin kalbinde yer alan Fairmont Quasar İstanbul, düzenlediği etkinliklerle kent yaşamına renk katmaya ve değer yaratmaya devam ediyor.

Fairmont, bu kez de İstanbulluları bünyesinde yer alan Demlique çay salonunda Nisan ayı itibariyle her ay gerçekleşecek "Demlique Talks" sohbetlerine davet ediyor. Demlique Talks'un ilk konuşmacısı, pazarlama gurusu ve akademisyen Levent Erden.

Katılımın ücretsiz ve halka açık olduğu ve 18 Nisan Çarşamba günü 16:30 - 18:00 saatleri arasında gerçekleşecek ilk söyleşinin konusu "Dönüşüm". Levent Erden, konuklarıyla beraber "Şehirler dönüşüyor mu?", "İletişimin dönüştüğü nokta…" gibi soruların yanıtlarını arayacak.

Bu keyifli sohbete katılmak, kendinize zaman ayırmak ve Erden'i dinlemek üzere, sınırlı sayıdaki yer için rezervasyon yaptırmayı unutmayın…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demlique Talks, Pazarlama Gurusu Levent Erden ile Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement