Denizden Murat Boz Keyfi - Son Dakika
Güncel

Denizden Murat Boz Keyfi

Denizden Murat Boz Keyfi

Antalya'nın Plajlarında 50 bin kişi Murat Boz "Yedigün Yaz Konserleri" ile coştu.

19.08.2013 09:39

Yeni neslin gözde starı Murat Boz'un tam 12 şehri gezeceği "Yedigün Yaz Konserleri", önceki gün Antalya'da düzenlenen muhteşem konserle devam etti. Yedigün ile ilk turnesine çıkan Murat Boz, Konyaaltı Baki Beach'de Antalyalı hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Murat Boz'un muhteşem performansının yanı sıra Yedigün'ün de sürprizlerle dolu ve eğlenceli dünyasını sunduğu konserde Murat Boz, şarkılarını konsere katılan 50 bin hayranıyla birlikte söyledi.

Murat Boz ile Yedigün Yaz Konserleri'nin üçüncü durağında Antalyalılar konsere yoğun ilgi gösterdi. Konyaaltı 15 Nolu Baki Beach'i tıklım tıklım dolduran Murat Boz hayranları, Murat Boz'un kıpır kıpır şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Bazı hayranları ise çılgınlıkta sınır tanımayarak elbiseleri ile denize girdi ve konseri denizden izlemeye devam ettiler.

Yedigün'ün de eğlenceli ve sürprizler dolu dünyasını sunduğu konserin ardından Adana'daki hayranları için yola koyulan Murat Boz, Yedigün Yaz Konserleri ile 04 Eylül'e kadar; Adana, Gaziantep, Elazığ, Kayseri, Konya, Ankara, Eskişehir, Samsun ve İstanbul'daki hayranlarıyla da buluşacak.

Konserin kapanış şarkısı olan 'Hayat Öpücüğü' ise #yedigunyazkonserleri ile tüm Antalyalılar tarafından belirlendi ve Murat Boz tarafından seslendirildi.

Murat Boz'un sevgilisi Eliz Sakuçoğlu, konserin sonunda gözyaşlarına boğulan 5 hayranını, Murat Boz'la sahne arkasında bir araya getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizden Murat Boz Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement