Denizli'de Trafik Kazası: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Trafik Kazası: 6 Yaralı

Denizli\'de Trafik Kazası: 6 Yaralı

Denizli'de, 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

25.05.2012 20:20

Denizli'de, 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Araçlarda sıkışan iki kişi, sıkıştıkları yerden zorlukla çıkarıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Denizli- Honaz yolundaki Karakurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir kişinin kullandığı 20 ATL 14 plakalı araç, önce karşı yönden gelen Özkan Çelik yönetimindeki 20 H 2781 plakalı araca, daha sonra Mustafa Hakan Kubilay yönetimindeki 35 MJB 49 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Özkan Çelik yönetimindeki araç savrularak yolun dışına çıkarken, ikinci çarptığı aracın ön kısmında hasar meydana geldi. İki araca da çarparak durabilen 20 ATL 14 plakalı araç, hurda yığınına döndü.

Bu sırada 20 ATL 14 plakalı araçta Mustafa Demirhan, 20 H 2781 plakalı araçta da Kazım Türkbay isimli kişiler sıkıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, itfaiyeden yardım istedi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, hurda yığınına dönen araçta sıkışan Mustafa Demirhan'ın ve kazanın etkisiyle yolun dışına çıkan araçta sıkışan Kazım Türkbay'ı kurtarmak için yoğun çaba harcadı. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşı sonunda iki kişi de sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Araç içinden çıkarılan iki şahıs ve diğer yaralılar Süleyman Baştürk, Mustafa Hakan Kubilay, Özkan Çelik, Mesut Tarhan, Denizli'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazadan geriye yerdeki ayakkabılar ve kazanın etkisiyle camın önüne gelen bir kitap kaldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Trafik Kazası: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement