Dev Pitonlu Sirk, Yarın Kapılarını Açıyor - Son Dakika
Güncel

Dev Pitonlu Sirk, Yarın Kapılarını Açıyor

Dev Pitonlu Sirk, Yarın Kapılarını Açıyor

Canik'teki bir alışveriş merkezi önüne kurulan Uluslararası Atlas Sirki, yarından (Cuma) itibaren kapılarını izleyicilere açıyor.

12.09.2013 12:39  Güncelleme: 14:20

Sirk'te, 4 metre uzunluğunda ve 55 kilo ağırlığındaki piton yılanı da yer alıyor.

Canik ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezi önüne kurulan 300 kişilik çadırda gösteri yapmayı planlayan Atlas Sirki hakkında bilgi veren Servet Yalçın, "Sirkimizde, dünyanın en iyi ip cambazlığı gösterilerinden ve geleneksel Türk ip cambazlığından örnekler gösteriyoruz. Ateşbazlık, kılıç, sihirbazlık gösterileri ile 7'den 77'ye herkesin ailece eğlenebilecekleri güzel bir gösteri sunuyoruz. Burada Karadeniz turnemizin son ayağını sergileyeceğiz. Ekim ayına kadar Samsun'da olacağız. Daha sonra bölge değiştireceğiz. Ben tüm Samsun halkını sirkimize bekliyorum." dedi.

Fiyatlar hakkında da bilgi veren Servet Yalçın, "300 kişilik çadırımızda çocuklar 5 lira, yetişkinler ise 7.50 lira vererek 1 saatlik gösterimizi izleyebilecek" diye konuştu.

Sirkte çok sayıda gösteri yapan ve 'Yılanların Efendisi' lakabını alan Azad Zeyneloğlu, "Çok güzel gösterilerimiz var. Cambaz, palyaço, sihirbaz, akrobasi, köpek, ateş ve yılan gösterileri var. Ben 4 metrelik piton ve 2 metrelik boğa yılanı ile gösteri yapıyorum. Piton yılanı 12 yıldır benimle. Temizliğini, yemesini, içmesini 12 yıldır ben yapıyorum. İnsanların gelip Atlas Sirki'nde onu görmesini çok istiyorum. Bu yılan dünyada az kalan hayvanlardan birisidir. Çok sakin bir hayvandır. Aslında ona hayvan ya da yılan demek istemiyorum. Çok güzel bir dosttur benim için. Tüm Samsun halkını bizi seyretmeye bekliyoruz." dedi.

Samsun Haber

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dev Pitonlu Sirk, Yarın Kapılarını Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement