Deveci, İddiaları Yanıtladı - Son Dakika
Güncel

Deveci, İddiaları Yanıtladı

Deveci, İddiaları Yanıtladı

CHP Kepez İlçe eski Başkanı Alican Deveci, hakkında çıkan haberlerle ilgili Bahçe Kafe'de basın açıklaması düzenledi

07.06.2013 16:36

Gazeteler yönetimdekiler tarafından dağıtıldı

Kepez İlçe eski Başkanı Alican Deveci, Antalya'da yerel bir gazetede yer alan 'Haddini Bil Alican' başlıklı haberin doğruları yansıtmadığını ifade etti. Yıllarını CHP'ye hizmet vermeye adadığını belirten Deveci; gazetelerin CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar'ın yönetimindekiler tarafından kurye ile dağıtıldığını ifade etti.

CHP yemez, yedirtmez

Deveci, çıkan haberlerle ilgili tazminat davası açtığını açıklayarak; "CHP kültüründe partiye hizmet etmiş olanlar hiçbir zaman parayla bir yere gelmezler. CHP yemez yedirtmez. Eğer bu iddialar kanıtlanırsa gerekeni yaparım ve istifa ederim. Bu şaibeyi parti kaldırmaz. İddiaların gerçekliği yoksa, parti Halil Bahar'ı ihraç etsin" şeklinde konuştu.

Kazandığım tazminatla araba alacağım

Deveci; "Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum dava açtım" dedi.

Deveci, elde edeceği tazminatla kuruşuna dokunmadan, hatta yetmezse üstünü de tamamlayarak, Kepez Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nın kullanacağı bir araba satın alıp hediye edeceğini duyurarak," İl örgütüne tahkikat komisyonu kurulması için dilekçe verdim. Halil Bahar'ın itham ve iftiralarına karşı bu komisyon Halil Bahar'ı dinlesin elindeki bilgilere, belgelere baksın. İlçe başkanlığı yaptığım dönemde, parayla meclis üyeliklerini sattığımı iddia ediyor. Bu iddialara karşı dava açıyorum. Ben aldıysam mutlaka veren de vardır. Belediye başkan adayımızı dinlesinler. Diğer adaylar yerine neden o tercih edildi. Bir şey vermiş olması lazım. Seçilmiş Belediye meclis üyelerimiz var. Seçilecek sıraya gelebilmesi için rüşvet vermiş olmaları lazım. Onların da bir şeyler vermesi lazım gibi hicap duyduğum laflardır bunlar" diye konuştu.

208 kişi yönetimden memnun değil

Deveci; "Özellikle kamuoyunu meşgul eden Kepez'deki yönetimin, tüzüğün verdiği imkânlar çerçevesinde olağanüstü kongrelerin değişmesi için imzalar toplandı. Bu imza kampanyasını başlatan arkadaşlarımızın önemli bir bölümü kongre döneminde Halil Bahar'a oy vermiş kişiler. Bir senelik süreçte partinin çalışmalarını başkanın çalışmalarını yeterli görmedikleri için daha aktif bir yönetim gelebilmesi için bu tüzükteki yazılı maddeye başvurdular. Salt çoğunluğu toplayarak, imza kampanyası yaparak partiyi olağanüstü kongreye götürüp, yönetimi değiştirmek için çalışma yaptılar. Bu kişilerin değişmesi için 208 imza tüzükte yazılıdır. Şundan emin olun ki imza vermeyip kongre yapılırsa oyum sizlerindir diyen en az 80–90 tane delege vardır" şeklinde konuştu.

Kepez ilçe iyi çalışmıyor

Kepez İlçe Örgütü'nün iyi çalışmadığını hatırlatan Deveci,"Hatta hiç çalışmıyor. Bu işi Halil Bahar yapamıyor. Kendi ilçe yönetimindeki bazı arkadaşları dahil bunu söyleyebiliyor. 208 imzanın bir kısmı çekilmiştir bir kısmı bilmem ne olmuştur. Bunların önemi yok. Bu işi yapamıyor noktasında kanaat oluşmuştur. Düşünceler nettir. Kongre yapılmıyorsa bile Kepez İlçe'de bu değişimin yapılması yerel seçimler öncesi şarttır. Bunu il yönetimdeki Muratpaşa'da siyaseti yapanlar da biliyor. Neden seçmenin önemli bir kısmı Muratpaşa ve Kepez'dedir. CHP Kepez'deki başarısı sonucunda Kepez alındığı gibi Büyükşehir de alınacaktır. Kepez'de büyük bir çöküntü olursa Kepez kaybedildiği gibi Büyükşehir de kaybedilebilir noktasında kanaat var" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deveci, İddiaları Yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement