Devrilen Silindirin Altında Kalan İşçi Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Devrilen Silindirin Altında Kalan İşçi Öldü

Devrilen Silindirin Altında Kalan İşçi Öldü
26.07.2013 16:47

Kırklareli'de asfaltlama çalışmasında çalışan işçi 27 yaşındaki Sercan Ünver, kullanırken devrilen silindirin atında kalarak yaşamını yitirdi.

Kırklareli'de asfaltlama çalışmasında çalışan işçi 27 yaşındaki Sercan Ünver, kullanırken devrilen silindirin atında kalarak yaşamını yitirdi.

Olay, saat 11.00 sıralarında Taş Tabyalar mevkiinde meydana geldi. Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde taşeron firmanın işçisi olarak çalışan Sercan Ünver, asfaltlama çalışması öncesi zemine dökülen taşları, kullandığı silindir aracı ile ezmeye başladı. Atılan taşın yanındaki düşük bankete giren silindir devrildi ve açık olan kapıdan düşen Ünver, aracın altında kaldı. Diğer çalışan işçiler ise hemen başka bir iş makinesi yardımıyla silindiri kaldırdı. Gelen sağlık ekipleri ise Ünver'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ünver'in mesai arkadaşları ise büyük üzüntü yaşadı.

Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Cavit Çağlayan olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı. Silindir aracının malzemeyi ezerken yan yattığını belirten Çağlayan, "Sercan Ünver açık kapıdan düşmesi sonucu aracın altında kalmış. Genç ve sevdiğimiz bir elemanımızdı. Başımız sağ olsun" dedi.

Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından bekar olan Ünver'in cesedi, Kırklareli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. - Kırklareli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Devrilen Silindirin Altında Kalan İşçi Öldü - Son Dakika


Advertisement