Döverek Öldürdükleri Arkadaşlarının Cesedini, El Arabasına Koyup Sokağa Bıraktılar - Son Dakika
Güncel

Döverek Öldürdükleri Arkadaşlarının Cesedini, El Arabasına Koyup Sokağa Bıraktılar

İstanbul'da Pakistan uyruklu 5 şüpheli, tartıştıkları ev arkadaşlarını döverek öldürdükten sonra cesedini el arabasına koyarak sokağa bıraktı.

01.08.2017 14:56  Güncelleme: 09:35

Bayrampaşa'da Pakistan uyruklu 5 şüpheli kira sebebiyle tartıştıkları ev arkadaşlarını öldürdü. 3 şüpheli arkadaşlarının cesedini kağıt toplayıcıların kullandığı el arabasına koyarak taşımaları güvenlik kameralarına yansıdı.

ARKADAŞLARINI DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER

Olay Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Siteler Caddesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Bayrampaşa'da aynı evde yaşayan Pakistan uyruklu C.U., C.A.(17), S.A.(21), H.U.Z.(34), N.M.(26) ve A.M.(24) arasında kira konusunda tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine şüpheliler arkadaşları C.U.'yu döverek öldürdü.

CESEDİ EL ARABASIYLA TAŞIDILAR

Daha sonra 3 şüpheli arkadaşları C.U.'nun cesedini kağıt toplayıcıların kullandığı el arabasına koyarak bir sokağa bıraktı. Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmalarda C.A., S.A., H.U.Z.'u olayın meydana geldiği evde, N.M. ve A.M.'yi Bahçelievler'de yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Pakistan uyruklu şüpheliler sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Döverek Öldürdükleri Arkadaşlarının Cesedini, El Arabasına Koyup Sokağa Bıraktılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Döverek Öldürdükleri Arkadaşlarının Cesedini, El Arabasına Koyup Sokağa Bıraktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement