Dha Yurt - Adana'da Terör Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dha Yurt - Adana'da Terör Operasyonu

05.10.2018 07:53

ADANA'da sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK ile Suriye uzantısı PYD/YPG'nin propagandasını yaptığı öne sürülen çok sayıda kişi, şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

ADANA'da sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK ile Suriye uzantısı PYD/ YPG'nin propagandasını yaptığı öne sürülen çok sayıda kişi, şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

6-7 Ekim olaylarının yıldönümü öncesi kentte güvenliği en seviyede tutan Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK ile Suriye uzantısı PYD/YPG propagandası yaptığı iddia edilen kişilere yönelik, sabahın ilk saatlerinde operasyon düzenledi. Özel harekat timlerinin katıldığı operasyonda bazı evlere, demir kapıları, koç başları ve levyelerle kırılarak girildi. Evleri didik didik arayan ekipler, çok sayıda kişiyi gözaltına alırken, cep telefonları ve dijital malzemelere ise el koydu. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Polis araçlarının baskın yerine gidişi

Özel harekat polislerinin baskın yapılacak eve yürümesi

Özel harekat polislerinin, levye ile binanın kapısını açması

Polislerin binaya girmesi

Baskın yapılan evden görüntü

Güvenlik önlemi alan özel harekat polislerinden görüntü

Zırhlı polis aracından görüntü

Gözaltına alınan şüphelilerin adli tıp birimine getirilmeleri

Genel ve detay görüntüler

SÜRE: 01'57" - BOYUT: 361 MB

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

*GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Adana'da Terör Operasyonu - Son Dakika


Advertisement