Dinçer, Bakan Şahin'e Cezerye İkram Etti - Son Dakika
Güncel

Dinçer, Bakan Şahin'e Cezerye İkram Etti

Dinçer, Bakan Şahin\'e Cezerye İkram Etti

Türkiye Kent Konseyi Birliği'nin Gaziantep'teki 'Engelsiz Kentler Çalıştayı'na Katılan Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adana Standı'na Özel ilgi gösterdi.

27.10.2013 13:29  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Engelsiz Kentler Çalıştayı"na katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adana Kent Konseyi'nin "Engelsiz Kent, engelsiz ülke" sloganının yazılı olduğu özel standına özel ilgi gösterdi.

40 ilin Kent Konseylerinin katılımı ile gerçekleştirilen ve iki gün sürecek olan "Engelsiz Kentler Çalıştayı"nın ilk günkü oturumuna Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de katıldı. Çalıştayın yapıldığı salonun girişindeki fuayede Adana Kent Konseyi tarafından açılan ve "Engelsiz Kent, engelsiz ülke" sloganının yeraldığı standı gezen Bakan Şahin'e Adana Kent Konseyi Başkanı Cengiz Dinçer Cezerye ikram etti. Adana'daki 'engelsiz kent hedefli' çalışmalar hakkında Bakan Şahin'e bilgi veren Cengiz Dinçer, son yıllarda engelsiz vatandaşlara yönelik projelerde önemli başarılar elde edildiğini dile getirdi.

Dinçer'in sunumunu dikkatle dinleyen Bakan Fatma Şahin, Adana'daki çalışmaları yakından takip ettiğini, engelsiz ulaşım ve engelli istihdamı ile ilgili Adana'nın önemli bir yol katettiğini ifade etti. Adana standına özel ilgi gösteren Bakan Şahin daha sonra "Engelsiz Kentler Çalıştayı"na katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dinçer, Bakan Şahin'e Cezerye İkram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement