Disney Channel'dan ailelere bayram hediyesi - Son Dakika
Güncel

Disney Channel'dan ailelere bayram hediyesi

Disney Channel\'dan ailelere bayram hediyesi

Disney Channel, 4 Temmuz haftası boyunca her gün saat 11.00'de aralarında Ratatuy, Sindirella 3 ve Vol-i 'nin de olduğu bayrama özel filmlerle tüm aileyi ekran başına çağırıyor.

01.07.2016 18:03  Güncelleme: 18:04

Çocuk odaklı, aileyi de kapsayan güvenilir ve eğlenceli içerikleriyle aile eğlencesinin vazgeçilmez adresi Disney Channel; Ramazan Bayramı haftasında evleri Disney'in en sevilen sinema filmleri ile neşelendirecek.

Çocukların sevdiği, ebeveynlerin güvendiği Disney Channel, Ramazan Bayramı'nda da tüm aileyi kaliteli ve eğlenceli içeriklerle buluşturmaya devam ediyor. Disney Channel'da 4 Temmuz haftası süresince her gün saat 11:00'de bayrama özel olarak Disney'in en sevilen sinema filmleri ekrana gelecek. Dünyayı temizlemek için üretilmiş çöp toplayıcısı robot Vol-i'nin maceraları, ödüllü animasyon Ratatuy'da aşçılık hayalinin peşinden koşan cesur fare Remy'nin çalışkanlığı, Sindirella'nin kötü kalpli üvey annesinin oyununu bozma mücadelesi ve daha fazlasıyla; Disney Channel ekranlarında tüm aileyi heyecan ve eğlencenin bir an olsun eksilmeyeceği bir bayram tatili bekliyor.

4 Temmuz Pazartesi ekrana gelecek Vol-i çizgi sinema filminde çöpten yaşanamayacak hale gelen Dünya terkedilmiş, çöp toplayıcı robot Vol-i ise tek başına geride kalmıştır. Çöplerin arasında bulduğu hazinelerle zamanını geçiren kahramınımızın yalnızlığı, EVE isimli bir robotun yaşam bulması için insanlar tarafından Dünya'ya gönderilmesiyle son bulur. Vol-i'nin EVE'i bir kum fırtınasından kurtarmasıyla macera da başlar...

Animasyon türünün en yaratıcı örneklerinden olan ve "En İyi Animasyon Film" Oscar Ödülü'ne sahip Ratatuy ise tek hayali aşçılık olan yemeğe düşkün fare Remy'nin maceralarını 9 Temmuz Cumartesi günü ailelerle buluşturacak. Büyük hayalini gerçekleştirmek için Paris'e giden sevimli fare, kaza eseri kendisini şehrin en iyi restoranının kanalizasyonunda bulur ve tüm hünerlerini sergileyebileceği büyülü mutfağa ulaşır. Ancak, farelerden iğrenen bir insanlığın var olduğu dünyada aşçı olma hayalini gerçekleştirmek pek de kolay olmayacaktır.

Bayram süresince Disney Channel'da ekrana gelecek filmler kapsamında 4 Temmuz Pazartesi Vol-i; 5 Temmuz Salı Harika Köpekler 2; 6 Temmuz Çarşamba Beverly Hills Çuvava 3; 7 Temmuz Perşembe Sindirella 3; 8 Temmuz Cuma Leydi ile Sokak Köpeği 2; 9 Temmuz Cumartesi Ratatuy ve 10 Temmuz Pazar Küçük Deniz kızı 2: Denize Dönüş yer alıyor.

Birbirinden eğlenceli ve kaliteli Disney filmleri, Ramazan Bayramı'na özel olarak 4 Temmuz haftası boyunca her gün saat 11:00'de uyduda her zaman şifresiz yayınlanan Disney Channel'da çocuklar ve aileleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Disney Channel'dan ailelere bayram hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement