Diyarbakır'da Hırsızlar Logar Kapaklarını Çaldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Hırsızlar Logar Kapaklarını Çaldı

Diyarbakır\'da Hırsızlar Logar Kapaklarını Çaldı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde son bir ayda 30’dan fazla logar ve yağmur suyu ızgaraları kapakları çalındı.

14.01.2014 15:59

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde son bir ayda 30'dan fazla logar ve yağmur suyu ızgaraları kapakları çalındı. Belediye ekipleri ağızları açık kalan ve tehlike oluşturan logar kapakların yerine yenilerini taktı.

Farklı mahallelerde bulunan Bismil Belediyesi'ne ait 30'a yakın logar ve yağmur ızgaraları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Ağızları açık kalan ve tehlike arz eden logar kapakların yerine zaman kaybetmeden yeni kapaklar takan Bismil Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü, yaşanan hırsızlıkla ilgili Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Ayrıca belediyeden anonslar yapılarak, halkı yaşanan hırsızlığa karşı duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulunurken, kapakları çalınan logarların tehlike arz ettiğini gören vatandaşların derhal belediyeye haber vermeleri istendi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Hırsızlar Logar Kapaklarını Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement