Diyarbakır'da Miraç Kandili Programı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Miraç Kandili Programı

03.05.2016 23:38

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Diyarbakır'da Miraç Kandili Kayapınar ilçesindeki Cebeli Nur Camisi Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen Diyarbakır'da Miraç Kandili programı Diyarbakır İl Müftülüğünce Kayapınar ilçesindeki Cebeli Nur Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından Kayapınar ilçesinde bulunan Cebeli Nur Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Diyarbakır'da Miraç Kandili

Kayapınar ilçesindeki Cebeli Nur Camisi

Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen Diyarbakır'da Miraç Kandili programı

Diyarbakır İl Müftülüğünce Kayapınar ilçesindeki Cebeli Nur Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi

Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından Kayapınar ilçesinde bulunan Cebeli Nur Camisi'nde Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

İl Müftülüğü tarafından Diyarbakır Cebeli Nur Camisi'nde akşam namazına müteakip gerçekleştirilen etkinlik, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Türkçe ve Kürtçe okunan mevlidin ardından, program yapılan duayla sona erdi.

İl Müftüsü Burhan İşliyen AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu gecenin, ümmetten şirk koşmayanların cennete gideceğinin müjdelendiği gece olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Her mübarek gecede olduğu gibi bu gecede kalplerimizi öfkeden kinden nefretten arındırma onun yerine sevgi ve muhabbeti doldurmayla çalışmalıyız. Mutlaka yakınlar ziyaret edilmeli, küslükler kaldırılmalı, her şeyden önce Rabbimize karşı yaptıklarımız ve yapmamız gerekirken, yapamadıklarımız konusunda kendimizi, nefsimizi bir muhasebeye tabi tutmalıyız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Miraç Kandili Programı - Son Dakika


Advertisement