DO-YA Ekibinden Çaparali'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

DO-YA Ekibinden Çaparali'ye Ziyaret

DO-YA Ekibinden Çaparali\'ye Ziyaret

Hatay Doğal Yaşam Derneği üyeleri Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali'yi makamında ziyaret ettiler.

13.02.2013 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa adı DO-YA olan Hatay Doğal Yaşam Derneği üyeleri Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali'yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Hatay Doğal Yaşam Derneği Başkanı Sinem Karaahmetli, DO-YA Genel Sekreteri Ufuk Bayraktar, DO-YA Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun, DO-YA Üyesi Hatice Aydın hazır bulundu.

Hatay Doğal Yaşam Derneği Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun, dernek hakkında bilgi vermek ve bazı taleplerde bulunmak üzere Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali'yi ziyaret ettiklerini dile getirerek, büyük bir hayvan sever ve hayvan dostu olan Çaparali'ye gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Hatay Doğal Yaşam Derneği Başkanı Sinem Karaahmetli, yaptığı konuşmada, dernek çalışmaları hakkında bilgiler vererek bir sunum gerçekleştirdi ve Türkiye genelinde bazı bölgelerde sokak hayvanları için çalışmalardan örnekler verdi.

DO-YA Başkanı Karaahmetli, Başkan Yardımcısı Çaparali'ye sokak hayvanları ve belediyeye ait olan hayvan barınağı için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi ve taleplerini sıraladı…

Başkan Karaahmetli, Hayvan barınağında ameliyat öncesi ve sonrası için hijyen bir bakım odası, hayvan toplama aracı, barınağın hafta sonu açık olması, ilaç ve aşı desteği, sokak hayvanları için su ve yemek kabı gibi isteklerini dile getirdi.

Konuklarını yakın bir ilgi ile karşılayan ve kendisi de büyük bir hayvan sever ve hayvan dostu olan Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali, dile getirilen sorun ve talepleri tek tek not ederek, en kısa zamanda yapılması için özel bir çaba harcayacağını dile getirdi.

HAYVAN MEZARLIĞI YAPILACAK

Başkan Yardımcısı Çaparali, kendisine sunulan "Antakya'ya bir hayvan mezarlığı" yapılması teklifini de ciddiye alarak, bu konuda gerekli çalışmanın yapılacağını ve Antakya'ya bir hayvan mezarlığı kazandırılacağını ifade etti. Antakya'ya bir hayvan mezarlığının yapılması ile bu alanda Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilmiş olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DO-YA Ekibinden Çaparali'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement