Doğa Heykelde Hayat Buluyor Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Doğa Heykelde Hayat Buluyor Sergisi Açıldı

Doğa Heykelde Hayat Buluyor Sergisi Açıldı

Prof.Dr. Işık Tuğlular tarafından "Doğa Heykelde Hayat Buluyor" isimli heykel sergisi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

13.10.2014 14:44  Güncelleme: 14:47

Prof. Dr. Işık Tuğlular tarafından 30 yıllık çalışma sonucu gün ışığına çıkan eserler "Doğa Heykelde Hayat Buluyor" sloganıyla sergiye sunuldu. Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde açılan sergiye Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Canan Demir, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Eskişehirli sanatseverler katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in açılışını gerçekleştirdiği sergide 250 eser yer alıyor. Açılışta konuşan Büyükerşen; Ağaç işleriyle ilgili Eskişehir'de çok sergi izledik ama bu sergi diğerlerinden çok farklı, çeşitli açılardan baktığımızda şekiller 3 boyutlu olduğu için değişik anlatımlar görebiliyoruz" şeklinde konuştu.

"Doğa Heykelde Hayat Buluyor" heykel sergisi 25 Ekim 2014 tarihine kadar Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde sergilenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğa Heykelde Hayat Buluyor Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement