Ağrı'da Otomobille Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1'i Çocuk 4 Ölü - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Otomobille Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1'i Çocuk 4 Ölü

Ağrı'da otomobil hızla gelen gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı, araçta bulunan hamile kadın yaralanırken 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

20.04.2018 10:19  Güncelleme: 10:48

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde otomobil ile karşı yönden gelen kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 1'i çocuk 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Ağrı- Iğdır karayolunun Doğubayazıt ilçesi Gültepe köyü mevkiinde gece saatlerinde Turgay Turan idaresindeki otomobil ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen kamyonet çarpıştı.

Ağrı'da Otomobille Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1'i Çocuk 4 Ölü

4 KİŞİ HAYATA VEDA ETTİ

Çarpışmanın etkisiyle şarampole düşen Turgay Turan yönetimindeki araçta bulunan Yavuz Turan ile 6 yaşındaki Baran Esen olay yerinde, Şefika Turan (56) ve Fatma Turan'da (62) kaldırıldıkları Doğubayazıt Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Ağrı'da Otomobille Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1'i Çocuk 4 Ölü

HAMİLE KADIN TEDAVİ ALTINDA

Aynı araçtaki sürücünün yanı sıra İsmet Turan ve hamile olduğu belirtilen Gülşen Esen ise yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Ağrı\'da Otomobille Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1\'i Çocuk 4 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Otomobille Kamyonet Kafa Kafaya Çarpıştı: 1'i Çocuk 4 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Derya Akcan: CANLARIM BABAMIN ÖZ DAYISININ OĞLU EVLATLARI TORUNU EŞİ GELİNİ BU KAZADA KAYBOLDU.RABBİM MEKANINIZI CENNET ETSİN..BİRİNİZ BARİ YAŞASAYDI :((( 5 1 Yanıtla
  • Yavuz salman : Yorum yapanlara bisey demiyecem ateş sadece düştüğü yeri yakar ailesini fertlerini yanına alıp gecenin o saatin de evine dönen o insan hangi akıla aşırı surat yapar düşünülmesi gerkmezmim... bir aileyi büyüklü küçüklü yok eden canavar ruhlu diğer araçta ki şahıs nereye uçtu kasten mi yaptı diyelim sürücü belgesimi yok diyelim veya kaç promil alkoli ki bu kadar insanı öldürdükten sonra orta dan kaybolmak hangi vicdana ve asığar bizim yerimiz de sizin aileniz de olabilr lutfen insani duyguları elden bırakmayalım bu gün bize yaşatılan yarın başkasına yaşatılmasın.. 2 3 Yanıtla
  • KORKMAZ: Şu ülke insanının Terör ve Trafikte verdiği kayıpları sanırım başka ülkeler tarihleri boyunca savaşlarda vermemişlerdir,Allah rahmet eylesin,kaza yapan araçlardaki çocukları düşündükçe içim sızlıyor dünyadan bir haber canlarını emanet ettikleri insanların hataları yüzünden ölüyor yavrucaklar... 2 1 Yanıtla

Advertisement