Doğuş Grubu Davetlilerini Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Doğuş Grubu Davetlilerini Ağırladı

Doğuş Grubu Davetlilerini Ağırladı

Doğuş Grubu, 'Aşk-ı Nebir ve Zikir Taneleri'nin kapanışında misafirlerine özel bir davet düzenledi.

06.02.2013 15:20

Daha önce Ayasofya'da açtığı Hilye-i Şerif sergisiyle dikkatleri üzerinde toplayan ünlü koleksiyoner Mehmet Çebi'nin, usta sanatçıların eşsiz klasik ve modern hilye çalışmalarından oluşan hat ve tesbih koleksiyonu 'Aşk-ı Nebi ve Zikir Taneleri', serginin ana sponsorları arasında yer alan Doğuş Grubu'nun ev sahipliğinde bu kez grubun misafirlerine kapılarını açtı. Sergide final, 5 Şubat'ta Doğuş Grubu'nun özel davetlileri için düzenlediği bu geceyle yapılırken; davete katılan iş, siyaset, sanat, spor ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerine Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı davette sergiye de ilgi büyüktü.

26 Ocak'ta Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan, Doğuş Grubu'nun ana sponsorları arasında yer aldığı dünyanın en büyük hilye-i şerif ve tesbih sergisi 'Aşk-ı Nebir ve Zikir Taneleri,' çok özel bir gecede sanatseverlerle tekrar buluştu. 26 Ocak'tan 4 Şubat'a kadar binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan sergi; Doğuş Grubu'nun 5 Şubat Salı akşamı düzenlediği özel bir davetle yaklaşık 400 misafir ağırladı. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in ev sahipliğini üstlendiği geceye iş, siyaset, sanat, spor ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

'Aşk-ı Nebi ve Zikir Taneleri' sergisi, dünyanın en büyük hilye-i şerif ve tesbih sergisi olma özelliğini taşıyor. 200 adet Hilye-i Şerif ve 300 adet kıymetli materyallerden mamul tesbihten oluşan sergide; Hasan Çelebi, Fuad Başar, Hüseyin Türkmen, Mustafa Cemil Efe, Eyüp Kuşçu, Fevzi Günüç, Gürkan Pehlivan, Levent Karaduman, Ahmet Bursalı gibi isimlerin eserleri yer alıyor. Ahmet Faris Rızk, Cevat Huran, Said Abuzeroğlu, Abdürrezzak Karakaş, Muhammed Cevatzade, Habip Ramazanpur, İhsan Ahmedi gibi Türk-İslam sanatının usta isimlerinin nadide eserleri de bu sergiyle birlikte sanatseverlerle tekrar buluştu.

Doğuş Grubu'nun düzenlediği davetle bir güne özel olarak uzatılan sergi, birçok ismi bir araya getirdi. İş dünyasından, cemiyet hayatından ve basın camiasından pek çok konuğun ağırlandığı özel davete, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan ev sahipliği yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğuş Grubu Davetlilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement