Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ablasının kimliği üzerinde tahrifat yaparak, banka hesabından 16 bin lira çektiği iddia edilen şüpheli ile eşi gözaltına alınırken, şüphelilerin evinde çok sayıda kaçak sigara ve 2 adet uçaksavar mermisi ele geçirildi.
Karamürsel'de polise başvuran S.Ö. isimli kadın, kendisinden habersiz bankadaki hesabından 16 bin lira çekildiğini belirterek, durumun araştırılmasını talep etti.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan soruşturmada, S.Ö'nün kardeşi Sinan K'nın (29), ablası S.Ö'nün nüfus cüzdanında tahrifat yaparak eşi Emine K. ile ablasına ait banka hesabından 16 bin lira çektiğini belirledi.
Bunun üzerine şüphelilerin evine operasyon düzenleyen polis ekipleri, Sinan K. ve eşi Emine K'yı gözaltına aldı. Söz konusu adreste yapılan aramada ise 330 adet kaçak sigara, bir adet tabanca ile 2 adet uçaksavar mermisi ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.
Karamürsel Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, şüphelilerin evlerinde ele geçirilen uçaksavar mermilerine ilişkin soruşturmasının devam ettiği bildirildi.
Muhabir: Melih Palas/ Metin Girgin
Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ
Son Dakika › Güncel › 'Dolandırıcılık' Şüphelisinin Evinde Uçaksavar Mermisi Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.