Dört Yaşındaki Efe Süs Havuzunda Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Dört Yaşındaki Efe Süs Havuzunda Boğuldu

Dört Yaşındaki Efe Süs Havuzunda Boğuldu

Muğla'nın Yatağan ilçesinde misafirliğe gittikleri evde ailesinin yanından ayrılan 4 yaşındaki Efe, süs havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

06.06.2014 11:28  Güncelleme: 12:09

Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Akgedik Mahallesi'nde misafirliğe gittikleri evde ailesinin yanından ayrılan dört yaşındaki Efe, süs havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

Anne Eylem ve baba Ertürk Güner birlikte perşembe akşamı komşularına misafirliğe gitti. Anne ve babasının yanından ayrılarak oynamaya başlayan çocuğun bir süre görünmediğini fark eden aile çocuklarını bahçede aramaya başladı. Bir süre sonra aile, Hüseyin Efe'nin bahçedeki 15 metrekare genişliğindeki süs havuzuna düşmüş olduğunu fark etti.

KURTARILAMADI

İçinde 60 santim su olan süs havuzundaki Hüseyin Efe, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Efe'nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dört Yaşındaki Efe Süs Havuzunda Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement