Dr. Serdar Kalaycı´ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dr. Serdar Kalaycı´ya Ziyaret

Dr. Serdar Kalaycı´ya Ziyaret

Mardin Belediye Başkanı Av. Mehmet Beşir Ayanoğlu, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı´yı ziyaret etti.

21.12.2012 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hz. Mevlana'nın 739'uncu vuslat yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şeb-i Arus Töreni'ne katılmak için Konya'ya gelen Başkan Ayanoğlu, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Meram Belediyesi'nin kardeş belediyeleri arasında Mardin Belediyesi'nin de bulunduğunu belirten Başkan Kalaycı, "Bu kapsamda Meram Belediyesi olarak Mardin'e güzel bir park yapacağız. Proje çalışmaları tamamlandı. Şeb-i Arus Töreni için Konya'ya gelen kardeş belediyemizin başkanını burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

Mardin Belediye Başkanı Av. Mehmet Beşir Ayanoğlu da, "Kardeş şehir ilişkileri kapsamında Meram Belediyesi ile güzel işbirliğimiz var. Mardin'e güzel bir park kazandırarak

Konya'nın, Meram'ın adını bizim ilimizde de duyuracaklar. Başarılı çalışmalarından dolayı meslektaşımı kutluyorum" diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, meslektaşına tarihi Sahib-i Ata Camii'nin maketini hediye etti. Konuk başkan da Kalaycı'ya, el işçiliğiyle yapılmış fincan takımı hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Serdar Kalaycı´ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement