Dücane Cündioğlu'ndan 'Yorum Yorar' Konferansı - Son Dakika
Güncel

Dücane Cündioğlu'ndan 'Yorum Yorar' Konferansı

Dücane Cündioğlu\'ndan \'Yorum Yorar\' Konferansı

Dücane Cündioğlu'nun, Bersay İletişim Enstitüsü'ndeki konferans dizisinin ikincisi 'Yorum Yorar' başlığıyla 21 Aralık Cumartesi günü Profilo Plaza Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

16.12.2013 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BERSAY İLETİŞİM ENSTİTÜSÜ'NDE FELSEFE DERSLERİ 2

DÜCANE CÜNDİOĞLU'NDAN 'YORUM YORAR' (SİMGELERE DAİR) KONFERANSI

Felsefeci ve düşünür Dücane Cündioğlu'nun, Bersay İletişim Enstitüsü'ndeki konferans dizisinin ikincisi 'Yorum Yorar' (Simgelere Dair) başlığıyla 21 Aralık Cumartesi günü 14:00-17:00 saatleri arasında Profilo Plaza Konferans Salonu'nda düzenlenecek.

Felsefeci ve yazar kimliğiyle, Türkiye'deki entelektüel dünyanın aykırı düşünürlerinden biri olarak tanınan Dücane Cündioğlu'nun, Bersay İletişim Enstitüsü'ndeki 'Felsefe Dersleri' genel başlığı altındaki '1+1=1' başlıklı ilk konferansı 250 kişi tarafından ilgiyle izlendi. 20'yi aşkın eseri bulunan Cündioğlu'nun, 'Yorum Yorar' (Simgelere Dair) başlığıyla düzenlenecek ikinci konferansına da aynı ilgi bekleniyor.

Daha önce aralarında Atatürk Kitaplığı, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, Boğaziçi Üniversitesi, Pera Müzesi, Bersay İletişim Enstitüsü ve Anadolu'daki pek çok üniversitede konferanslar veren Dücane Cündioğlu'nun, gelecek aylardaki Felsefe Dersleri'nin programı şöyle:

Ocak: Kozmopolites (Uygarlığın Özüne Dair)

Şubat: Cebrail'in Kanatları: (Muhayyileye Dair)

Derslere katılım (10-TL Enstitünün Burs Fonuna destekle) sınırlı sayıda olabildiği için katılım bildiriminde bulunulması tavsiye edilmektedir. Rezervasyon için başvurular: Gülsüm Gücük - gulsum.gucuk@bersay.com.tr

Program

Yer: Profilo Toplantı Salonu, Profilo Plaza, Mecidiyeköy – İstanbul
Saat: 14:00 - 17:00
Not: Cündioğlu ile 'Felsefe Dersleri'nin birinci bölümü olan "1+1=1'e dair'i izlemek isteyenler http://bit.ly/felsefe1 linkinden ulaşabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dücane Cündioğlu'ndan 'Yorum Yorar' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement