Dündar Ve Şener'e Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Dündar Ve Şener'e Yoğun İlgi

Dündar Ve Şener\'e Yoğun İlgi

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde Düzenlenen İmza Gününe Katılan Ünlü Gazeteci Uğur Dündar'a Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi.

29.01.2011 17:05

KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçesi'nde düzenlenen imza gününe katılan ünlü gazeteci Uğur Dündar'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Nedim Şener'in kaleme aldığı "Uğur Dündar, İşte Hayatım" isimli kitabı ünlü gazetecilere imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Lüleburgaz yerel Frekans gazetesi, Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar'ı 'Yılın Televizyon gazetecisi', gazeteci-yazar Nedim Şener'i ise 'Yılın araştırmacı gazetecisi' seçti. Bugün Lülebrgaz'a gelen Dündar ve Şener, Öğretmenevi Aksam Sanat Okulu Salonu'nda düzenlenen ödül ve imza törenine katıldı. İki ünlü gazeteciye, salonu dolduran çok sayıda gazeteci yoğun ilgi gösterdi. Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Lütfü Karakaş'ın moderatörlüğü'nü yaptığı programda Dündar ve Şener mesleki yaşamlarını anlattı. Ardından da vatandaşlar iki ünlü gazeteciye mesleki yaşantıları ile ilgili sorular sordu.

Karamusullu Köyü'nde oturan Gürcan Kırım isimli bir izleyici, Uğur Dündar'dan çevresindeki fabrikaların bıraktığı kimyasal atıklar nedeniyle simsiyah akan ve çevresine zehir saçan Ergene Nehri ile ilgili destek istedi ve yanında getirdiği nehir suyu ile, normal bir tavuk yumurtası ile nehir kenarında yetişen bir tavuğun yumurtasını verdi. Dündar'da Lüleburgazlılara Ergene Nehri ile ilgil haberler yapacakları sözünü verdi.

DÜNDAR İZDİHAMI

Konuşmaların ardından Uğur Dündar'a 'Yılın Televizyon gazetecisi', gazeteci-yazar Nedim Şener'i ise 'Yılın araştırmacı gazetecisi' plaketini Frekans Gazetesi sahibi Armağan Ayyıldız verdi. İki gazeteci de bu ödül için teşekkür etti. Ardından ise Nedim Şener'in kaleme aldığı "Uğur Dündar, İşte Hayatım" isimli kitabın imza törenine geçildi. Burada çok sayıda vatandaş kitabın yazarı Şener ve hayatı anlatılan gazeteci Dündar'a kitabı imzalatmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Kitabını imzalatan vatandaşlar ise Dündar ve Şener'le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dündar Ve Şener'e Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement