Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı gemisi TCG Anadolu İzmir'de yoğun ilgi görüyor - Son Dakika
Güncel

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı gemisi TCG Anadolu İzmir'de yoğun ilgi görüyor

TCG Anadolu, İzmir Alsancak Limanı'nda hafta sonu sıcak havaya rağmen uzun kuyruklar oluşturan İzmirliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük savaş gemisi olan yerli ve milli üretim TCG Anadolu, limanın girişinden başlayan sıranın sonu Kordonboyu'na kadar uzanıyor.

07.05.2023 16:16

DÜNYA'nın ilk silahlı insansız hava aracı gemisi TCG Anadolu, İzmir'de yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Hafta sonu olmasını fırsat bilen İzmirliler sıcak havaya rağmen Alsancak Limanı'nın önünde gemiyi görebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

TCG Anadolu, 4 gün önce geldiği İzmir Alsancak Limanı'nda yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sıcak havaya rağmen gemiyi görmek isteyen İzmirliler, yaklaşık 500 metre kuyruk oluşturdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük savaş gemisi olan yerli ve milli üretim TCG Anadolu'yu görebilmek için limanın girişinden başlayan sıranın sonu Kordonboyu'na ulaştı. Sıcak havaya rağmen gemiyi görebilmek için bekleyen İzmirliler, uzun bir bekleyişin ardından TCG Anadolu'yu ziyaret etme imkanı buldu.

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı gemisi TCG Anadolu İzmir\'de yoğun ilgi görüyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı gemisi TCG Anadolu İzmir'de yoğun ilgi görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement