Tutuklu bulunan emekli Albay Dursun Çiçek, 2 gün önce vefat eden annesi Halime Çiçek'in cenazesine katılmak için Tokat'a geldi.
Tutuklu olarak yargılanan emekli Albay Dursun Çiçek, alınan özel izin ile annesi Halime Çiçek'in cenazesine katılmak için Tokat'a geldi.
Anadolujet uçağı ile 10.30 sıralarında Tokat Havaalanı'na inen Dursun Çiçek'e, izin süresince birlikte olacağı askeri personel de eşlik etti. Uçaktan en son Albay Dursun Çiçek'in indiği gözlenirken, sivil kıyafetli iki koruma da eşlik etti. Dursun Çiçek'in siyah bir takım elbise giydiği gözlendi.
Çiçek kendisi için getirilen ve aprona alınan minibüse bindi. İçeriye basın mensupları yaklaştırılmadı. Daha sonra Çiçek'in içinde bulunduğu minibis ve peşindeki 3 sivil araç Tokat'ın Reşadiye İlçesi'ne gitmek üzere hareket etti. Çiçek'in ilk olarak Reşadiye İlçesi'ne gideceği ve burada Devlet Hastanesi'nden annesinin cenazesini alarak Umurca Köyü'ne geçeceği öğrenildi.
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde oturan Dursun Çiçek'in annesi Halime Çiçek, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Bir süre önce durumu kötüye giden Halime Çiçek önceki gün hayatını kaybetmişti.
Son Dakika › Güncel › Dursun Çiçek'e Cenaze İzni Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.