Dursunbey Belediyesi'nde Tatiller İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Dursunbey Belediyesi'nde Tatiller İptal Edildi

Dursunbey Belediyesi\'nde Tatiller İptal Edildi

Balıkesir’in Dursunbey Belediyesi’nde yoğun kar yağışı sebebiyle vatandaşın talebine anında cevap verebilmek için bütün personelin izinleri iptal edildi.

02.01.2015 11:46

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi'nde yoğun kar yağışı sebebiyle vatandaşın talebine anında cevap verebilmek için bütün personelin izinleri iptal edildi.

Salı gecesi başlayan ve bazı bölgelerde yaklaşık bir metreye ulaşan kar yağışı sonrası belediye ekipleri yoğun mesai yaptı. Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, hükümet tarafından resmi tatil ilan edilen cuma gününde de vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek ve ihbarlara anında müdahale edebilmek maksadıyla bütün personelin izinlerini iptal etti. Belediyede tüm resmi işlemlerin bugün gün boyu yapılacağı öğrenilirken, Fen İşleri ekiplerinin de ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, "Bugünkü resmi tatili belediye olarak iptal etme kararı aldık. İlçemizin birçok yerinde bizden hizmet bekleyen vatandaşımız var. Hem belediye hizmet binamız, hem dış ekiplerimiz aralıksız hizmet vermeye devam edecek. Hafta sonunda da ekiplerimiz mesai yapacak" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dursunbey Belediyesi'nde Tatiller İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement