E-devlet Şifresiyle Vurguna 3 Tutuklama - Son Dakika
Son Dakika Logo

E-devlet Şifresiyle Vurguna 3 Tutuklama

E-devlet Şifresiyle Vurguna 3 Tutuklama
24.06.2015 11:04

Bursa’da 2 kişinin kimlik bilgilerine ulaşarak e-devlet şifresi alan ve 100 bin liralık krediyi almak için gittiği bankada çalışanın dikkati sayesinde yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Bursa'da 2 kişinin kimlik bilgilerine ulaşarak e-devlet şifresi alan ve 100 bin liralık krediyi almak için gittiği bankada çalışanın dikkati sayesinde yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, B.Ö. (40) ve N.B.'nin (56) kimlik bilgilerine ulaşan Ekrem Ş. (49), Muzaffer A. (57) ve Kadir B. (41) e-devlet şifresi çıkartarak kredi başvurusunda bulundu. 100 bin liralık kredinin onaylanmasıyla İstanbul'dan Bursa'ya gelen 3 şahıstan banka görevlisi şüphelendi. Görevli, şahısları oyalayıp polise haber verdi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şahısların sahte kimlikle kredi çektiğini tespit etti.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel E-devlet Şifresiyle Vurguna 3 Tutuklama - Son Dakika


Advertisement