Ecem'e Büyük Onur - Son Dakika
Güncel

Ecem'e Büyük Onur

Ecem\'e Büyük Onur

Karşıyaka Belediyespor'un milli okçusu Ecem Cansu Coşkun, Dünya Okçuluk Federasyonu (World Archery) tarafından 'Yılın Sporcusu' ödülüne aday gösterildi.

06.12.2014 13:55

Karşıyaka Belediyespor'un milli okçusu Ecem Cansu Coşkun, Dünya Okçuluk Federasyonu (World Archery) tarafından 'Yılın Sporcusu' ödülüne aday gösterildi. 2014'ün en başarılı okçusularını seçmek için internet sitesi üzerinden oylama başlatan uluslararası federasyon, 4 kategoriden oluşan listede toplam 20 sporcuya yer verdi. Ecem Cansu Coşkun, 'Makaralı büyük bayanlar' kategorisinde Slovenya, Japonya, Amerika ve Koreli rakipleriyle birlikte ödüle aday oldu. Coşkun'un adaylık tanıtım yazısında, "Türk Ecem Cansu Coşkun, Wrocklaw Dünya Şampiyonası'nda Sara Lopez'i şok etti. Sezonun en büyük zaferini kazandı. Avrupa Şampiyonası'nda takımına bronz madalya kazandırdı" ifadelerine yer verdi.

Karşıyaka Belediyesporlu yöneticiler, "http://awards.worldarchery.org" adresli internet sitesi üzerinden gerçekleşecek oylamanın 31 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceğini hatırlatarak, sporseverleri milli sporcuya destek olmaya davet etti. Karşıyaka Belediyespor'a geçtiğimiz ekim ayında transfer olan 20 yaşındaki sporcu, bugüne kadar yurt içindeki yarışmalarda 30, yurt dışındaki organizasyonlarda ise 10 madalya kazandı. Avrupa ve dünya şampiyonalarında önemli dereceler elde eden Coşkun, geçen ağustos ayında Polonya'nın Wroclaw kentinde düzenlenen Dünya Okçuluk Kupası 4'üncü ayak yarışlarında altın madalya kazanırken, son olarak 'Sonbahar Okları Türkiye Kupası'nda adını zirveye yazdırdı. - İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement