Edirne'de Huzur Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Huzur Toplantısı

Edirne\'de Huzur Toplantısı
25.04.2025 12:11

Emniyet Müdürü Karaburun, vatandaşlarla bir araya gelerek asayiş çalışmalarını anlattı.

Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun, İstasyon Mahallesi'nde düzenlenen Huzur Toplantısı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Karaburun, mahalledeki bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıda, asayiş ve huzurun sağlanması için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Karaburun, kentin daha huzurlu ve güvenli olması için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Toplantıya, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, İstasyon Mahallesi Muhtarı Halit Paşa Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement