Edirne'de sağanak yağış sonucu derelerin taşması nedeniyle ulaşıma kapatılan Edirne-Kırklareli karayolu, halen ulaşıma kapalı bulunuyor.
Dün gece İskenderköy ve Oğulpaşa derelerinin taşması nedeniyle ulaşıma kapatılan Edirne-Kırklareli karayolu halen ulaşıma kapalı bulunuyor. Gece boyunca etkisini sürdüren sağanak yağış, gündüz de aralıklarla devam ediyor.
Sağanak yağışın ardından dereler taşmış, taşkın sularında araçları ile birlikte mahsur kalan göçebe Romanlar ise dün gece kurtarılmıştı. Yolun üzerinden akan sular nedeniyle Edirne-Kırklareli karayolu dün geceden bu yana ulaşıma kapalı bulunuyor. Taşkınların olduğu bölgede Karayolları ekipleri hazır bekliyor. - EDİRNE
Son Dakika › Güncel › Edirne'de Sağanak Yağış Etkisini Sürdürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.