Edremit'teki Fetö Kampı Yıkıldı - Son Dakika
Güncel

Edremit'teki Fetö Kampı Yıkıldı

Edremit\'teki Fetö Kampı Yıkıldı

Edremit'teki FETÖ Kampı yıkıldıBALIKESİR'in Edremit ilçesindeki Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) kamp olarak kullandığı öne sürülen arazideki yapılar belediye tarafından yıkıldı.

13.12.2016 19:19

Edremit'teki FETÖ Kampı yıkıldı

BALIKESİR'in Edremit ilçesindeki Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) kamp olarak kullandığı öne sürülen arazideki yapılar belediye tarafından yıkıldı. Yıkım, Edremit Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşıldı.

FETÖ/PDY mensuplarının kullandığı ve örgüte eleman yetiştirdiği ileri sürülen Avcılar Mahallesi'ndeki kamp yeri Edremit Belediyesi apı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün yıkıldı. 15 Temmuz darbe girişimi öncesine kadar FETÖ/PDY'nin kamp faaliyetlerin sürdürdügü öne sürülen kampın İmar Kanunu'na aykırı olduğu için yıkıldığı belirtildi. Yıkım, Edremit Belediyesi'nin Facebook sayfasında "FETÖ Kampı yıkıldı' başlığı ile duyurulup, "Avcılar Mahallesi Manastır Çayı kenarında 422 ada 80 parsel numarasında kayıtlı ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili tespit çalışmasının yapıldığı yapı, ilgili İmar Kanunu'na aykırılığı nedeniyle Edremit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılmıştır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edremit'teki Fetö Kampı Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement